Afc. WimbledonTransferler..

Birçok Takımı kıskandıracak türden transferler yaptık. her oyuncumuz bu ligde rahat takımlarını sırtlayabilecek kapasiteye sahipler. fakat ben bir kaç önemli transferi ayrıntısıyla verip ligde oynanan maclara gececem.

İşte Transferlerimiz

Uzun süren araştırmalarımız sonucunca uzun ikna turlarından sonra anlaşmayı başardıgımız aslar'ımız

Damian Garowski AMR-MC

Scoutlarımızın uzun ısrarları üzerine en yüksek maaşı vererek aldıgımız kanat oyuncusundan umutluyum fakat aldıgı yüksek maaş soru işareti olurken ilk 10 maçlık performansı takımdaki kaderini tayin edecektir.

Gauthier Mahoto DM-MC

Tottenham , mallorca , blackburn , fenerbahçe gibi devlerin peşinden koşturan free oyuncu gelecek yönünden biçilmiş kaftan
Sözleşmesindeki tek madde yüzünden bizi seçmesi sevindirici oldugu kadar yaşının getireceği tecrübesizlik bir o kadar düşündürücü.

Lyubomir Lyubenov AMR-FC , AMC

Oyundaki çok yönlülügü ve kadro derinligi acısından transfer edildi fakat cok üst düzey yararı olacak diye düşünüyorum..

Mustapha Sama DC

Namı diyar Mustapha takımımızın en önemli oyuncusu defansın terminatörü ve bel kemigi aynı zamanda takımımızın da yeni kaptanı. o bu ligin en iyi oyuncusu

Nadir Çiftci ST

Her ülkeden futbolcu gelirde kendi vatandaşımızı getiremeyiz mi diye düşündüm zaten aklımın bir kenarında bulunan ve bu oyunda denemek istedigim oyunculardandı kendileri.
takımının içinde bulundugu sıkıntı ve free olarak kabul edilen tekliften sonra
oyuncu ile sözleşme imzaladık forvet hattında herşeyimiz olacak.

Marc Duffy AMRL

Scoutların kanatta cok etkili olacagını ve takıma maksimum katkı saglayacagının altını cizmesinden ve kanat oyuncusu ihtiyacımızdan dolayı 50.000 € ya klüp transfer rekorunu kırarak aldıgımız oyuncudan cok sey bekliyorum.

Yoann Djidonou GK

Npower Lig 1 de bile müthiş maçlar çıkarabilecek bir kaleciyi takıma kazandırmak mutluluk verici .. o da takımın herşeyi konumunda..

Transferde Giden Gelenler Tablosu ..

Takımdan kimse ayrılmazken 19 adet futbolcu ile sözleşme imzalanmıştır ve 19 transferin maliyeti 88.000 € dur.