- Correct player is linked when chatting about tutoring.( Doğru futbolcu eğitim vermeyle ilgili belirlendi. )

İyi bir gelişme, takımda fazla küskünlük oluyordu.

- Fixed issue where the start of first highlight is missed when user watches all goals/highlights.( Gol ya da tekrarlar sırasında bazen görüntü kayboluyordu, düzeltildi. )

En az 2-3 gol kaçırdım bu şekilde, iyi olmuş.

- Closing down player instruction now defaults to 'team' for certain positions when using classic tactics.( Klasik taktiklerde takımın alan savunması yapması sağlandı. )

Takım halinde alan savunması! Beklediğim buydu.

- Enabled agent offers of free transfer players outside of transfer window.( Direkt transfer penceresinden değil, transfer penceresi dışından oyuncu teklif edilebilecek. )

Yani oyuncunun menajeri gelip ' Hocam bende çok kaliteli bir forvet var, tavsiye ederim, sizin takım da gol sıkıntısı çekiyor zaten. ' diyebilecek. Süper!

En önemlisi de oyuncuların abartı maaş ve imza ücreti istemelerinin düzenlenmesiymiş galiba. Uzun süredir bekliyordum, iyi oldu. Üzüldüğüm noktaysa tam 11.1.1' de taktiğimi bulmuştum, neyse aynı oyuncularla aynı taktiği deneyebileceğiz.