-
- Correct player is linked when chatting about tutoring.( Doğru futbolcu eğitim vermeyle ilgili belirlendi. )
İyi bir gelişme, takımda fazla küskünlük oluyordu. 
- Fixed issue where the start of first highlight is missed when user watches all goals/highlights.( Gol ya da tekrarlar sırasında bazen görüntü kayboluyordu, düzeltildi. )
En az 2-3 gol kaçırdım bu şekilde, iyi olmuş.
- Closing down player instruction now defaults to 'team' for certain positions when using classic tactics.( Klasik taktiklerde takımın alan savunması yapması sağlandı. )
Takım halinde alan savunması! Beklediğim buydu.
- Enabled agent offers of free transfer players outside of transfer window.( Direkt transfer penceresinden değil, transfer penceresi dışından oyuncu teklif edilebilecek. )
Yani oyuncunun menajeri gelip ' Hocam bende çok kaliteli bir forvet var, tavsiye ederim, sizin takım da gol sıkıntısı çekiyor zaten. ' diyebilecek. Süper!
En önemlisi de oyuncuların abartı maaş ve imza ücreti istemelerinin düzenlenmesiymiş galiba. Uzun süredir bekliyordum, iyi oldu. Üzüldüğüm noktaysa tam 11.1.1' de taktiğimi bulmuştum, neyse aynı oyuncularla aynı taktiği deneyebileceğiz.
Mesaj Yetkileri