1 ile 30 arası toplam 180 sonuç

Konu: FM 2011 - 11.2.1 Yaması Çıktı [16.12.2010]

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

11.2.0 yamasında Türkiye ligleriyle ilgili bir düzeltme görünmüyor değişiklik listesinde. Doğru mudur?

Quote Originally Posted by Kafkafxer View Post
    11.2.0 yamasında Türkiye ligleriyle ilgili bir düzeltme görünmüyor değişiklik listesinde. Doğru mudur?
    Tek fark ettiğim Elano' nun Santos' a transferi...
    Maç motorunda alan savunması iyileşmiş. Transferde yine oyuncu bonservisine eşit teklif geliyor, üstü yok. Ancak transfer görüşmelerinde rakip kulübü last negotiation ile ikna etme seçeneği var. Ancak çok ciddi bir değişiklik çarpmadı gözüme.

Edit: Galatasaray' ın transfer bütçesi 6.5 ile 6.75 arasında... Bu iyi gelişmeyi nasıl unuturum?

Nesil
    2004
    Yer
    İstanbul

11.2.0ı kurdum oyunda match prepation özelligi kayboldu. kayıtlı oyunda devam ediyorum bu sekme var ama oraya basınca kadroya giriyor. forumda böyle bişey görmedim oyundan mı kaldırıldı yoksa bende mi problem var acaba?

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Quote Originally Posted by aLka View Post
    11.2.0ı kurdum oyunda match prepation özelligi kayboldu. kayıtlı oyunda devam ediyorum bu sekme var ama oraya basınca kadroya giriyor. forumda böyle bişey görmedim oyundan mı kaldırıldı yoksa bende mi problem var acaba?
    Eğer Match Prepation 'u yardımcıya bıraktıysan girmezsin tekrar aktif olması için takım ayarlarından düzleltmen gerek.

Mesaj Yetkileri