TSL 12. Hafta

Zorlu geçecegini düşündügüm maçta istatikslerde Fenerbahçe üstünlügü olsada kalemizde etkili bir pozisyon yakalayamadılar. İlk yarı iyi oynamamıza ragmen golü bulamadık. İkinci yarı'nın Başında Quaresma'nın ortasında Yobo'nun ters vuruşu ile 1-0 Öne geçtik. Golden sonra Fenerbahçe daha baskılı oynasada etkili bir pozisyona giremediler.

ZTK 1. Hafta

Son Fenerbahçe ve Trabzonspor Maçlarında degişik bir Komut denedim, Oturdu gibi. Maçlara başlarken hep Hep Atak modunda başlardım. Son 2 Maçta Kontra Atak'a çevirdim bu maçlara olumlu yansıdı. Bu maçtada İyi oynayıp Guti'nin güzel golü ile Maçı kazandık. Bu maçta bizi üzen sadece Ba'nın uzun süreli sakatlanması.

Demba Ba 6 Hafta Sakatlandı.

TSL 13. Hafta

Ba'nın sakatlanması ile İsmaili ileri çekip İsmail yerine İbrahimi koymuştum. Kaptanımız Maçın 11. Dakikasında başımızı belaya sokacaktı ama Cenk Kurtardı bizi. Maç Dengedeydi. İki tarafında iyi pozisyonlar buldu ama bu maç şans bizim yanımızdaydı. Uzun süreden sonra Deplasmanda galibiyet aldık.

Uefa Kupası Grup Maçı

Maçta erken gol ile rahatladık. Zorlanacagımızı düşünüyorduk ama Ligde sanki orta sıralarda bir takımla maç yapıyormuş gibi hissettim bir an kendimi. Yeni taktigimizle Pozisyon sayısı iki taraftada azalsada maçlardan galibiyetle ayrılıyoruz. Maçın son golünü Ferrari atarak Maçı net bir skorla kazandık. Uefada 5 Maçta 13 Puanla Liderligi garantiledik.