-
28.Haziran.2006, 13:46
Tottenham çok ii takım dene derim
-
28.Haziran.2006, 15:29
ispanya dan sevilla ya da villareal italya dan fiorentina
-
28.Haziran.2006, 17:10
newcastle ile başla takımda çok para yok ama yıldızlar bol iyi yerlere geleceğiden eminim
-
29.Haziran.2006, 23:00
samsunsporu al derim ben sana
-
middlesbrough ,udinese ,corinthias(gerçi bu küçük takım diil ama sarıo)
ispanyadan getafe
-
İngiltere/League One/Bristol City...
-
ispanyadan atletico madrid i al ...ustune takım tanımam ..petrov ve fernando torres oyundaki en ii forvetlerden
bikac takviyeyle 2.sezonumda sampiyonlar ligini aldım toplamda 1 gol gordum kalemde..
-
sarıyer ya da izmirspor dene derim ikisinlede oynadım 2A ya çıkıyodum fikstür sorunu olduğundan devam edemedim oyuna başarılı olmakta doğru transferlerin de önemi var
bir gün herkes FENERBAHÇE'li olacakTÜRKİYETÜRKlerindir
-
İngiltere South veya North Liginden olmalı Bishop's Stortford
-
29.Temmuz.2006, 14:59
Tavsiyeleriniz için teşekürler soylediginiz takımlar cok guzel simdide hangisini secim karar weremiyorumm
-
31.Temmuz.2006, 11:15
Bence az alkmaar ı al biraz zor ama yaparsın
-
05.Ağustos.2006, 17:10
totthenham derim başka bişi demem kadro çok genç bide vanden borre yi alırsan tamam kardeş
-
19.Ağustos.2006, 18:46
SEKERSPOR u alabılırsın sergen ahmet dursun bıde yanına hakan sukur 4-5 tane de serbest adamlar var onları alırsan 2.lig A kategorısıne cıkarsın
ordanda ver elini super lig
-
22.Ağustos.2006, 20:32
palermo
-
genclerbirligi
gençlerbirligini al bnce yabancı arıyosan newcastle
-
Türkiyede Böyle Bir Takım Var
Arkadaşlar türkiye alt liglerinde siirtsporda adamlar sana milyonlarca euro transfer bakiyesi veriyo ve kasası da fenerbahçe ve galatasaray kadar zengin
-
newcastle sevilla kayseri ve fiorentina
-
newcastle al kesinlikle zevk verici!!!!!
-
İngiltereden totthenham yada aston villa,İspanyadan real sociedad,İtalyadan Fiorentina
-
Millet uyumayın yaa sizi bekliyom nerdeyse fm 2007 çıktı sizde daha tık yok
-
Saçmalık
beyler saçmalamayın ne fiorentinası ne tottenhamı adam küçük takım istiyo 2.ligden yozgatsporu öneririm çok çalışman gerek ama başarıyı yakalarsın eğer premierden istersen arklara katılıyorum ve leeds diyorum
-
cambridge city
dostum bu takımı al ve bu takımı şampiyon yapmaya çalışş ingiltere nin en lat liginde baya zevkli oluyoo bunları üst lige çıkarmakkk
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
cambridge city i al dostum ingiltere nin en alt liginde al ve şampiyon yapmaya çalışş üst liglere çaıkarmaya çalışş ben 3.sezona geldim ama hala bi üst lige çıkamadıkkk
Mesaj Yetkileri