1 ile 30 arası toplam 190 sonuç

Konu: Galatasaray'da Büyük Değişim | 2. Sezon

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Tarih: 23 Kasım Pazar 2011

Gideceklerin çoğu gitti çok iyi bir gelir elde ettik.Barış Özbek ve sözleşmesini uzatamadığımız Kewell ise Temmuz ayında yeni takımlarına gidecekler.Aydın Yılmaz ise bir aksilik olmazsa Espanyol'a gidecek.Mustafa Sarp ve Ayhan ise yedek takıma gönderildi.Teklif gelmezse orada sürünürler.Arda'yı ise €12.75M'a Bayern'e yolladık artık onu Avrupa'da görmek lazımdı..Az ama öz oyuncular aldık hala da adam alacağız 2-3 isim daha..Arda'dan gelen parayla €7M gibi bir bütçemiz var kasamızda.Genç oyuncuları A takıma çıkarttım üstüne de Tunay'ı kiraladık eğer istediğim performansı sergilerse bonservisinide alacağım.Anıl'a ise çoğu zaman görev vereceğim ZTK'da oynattığım Ankaragücü maçında 2 gol attı.Kısacası genç bir kadroya sahibiz Arda gidince takımın yeni kaptanıda Cana oldu.Takımımızın yeni lideri artık o.ZTK'da benim yönetimimde oynanan 2 maçta Ankaragücü'nü 4-0 yendik,Adanaspor ile ise 0-0 berabere kaldık ve bu sonuçlar ile gruptan lider çıktık.Ç.Final'de rakibimiz ise Kayserispor oldu.Şimdi ise Fenerbahçe maçı ile lige başlıyoruz.Hedefimiz galibiyet.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Bu adamlar bu kadar paraya nasıl gitti bunu anlamadım ben yalnız. Misimovic oyuna 2.8M € değerle başlıyor, ben takımlara 2M €'ya önererek satamamışken nasıl oluyor da 4.8M pounda satabildin ? Aynı şekilde Arda için 10M € zor veriyorlar fakat 12M pounda Bayern'e satmışsın. Bir açıklaması vardır herhalde...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by Clayman View Post
    Bu adamlar bu kadar paraya nasıl gitti bunu anlamadım ben yalnız. Misimovic oyuna 2.8M € değerle başlıyor, ben takımlara 2M €'ya önererek satamamışken nasıl oluyor da 4.8M pounda satabildin ? Aynı şekilde Arda için 10M € zor veriyorlar fakat 12M pounda Bayern'e satmışsın. Bir açıklaması vardır herhalde...
    Öncelikle böyle düşünmen çok yanlış Misimovic'i €7.5M'a önerdim Atletico Madrid ve bir çok klüpten €4.8M'luk teklif geldi..Arda'yı ise 2. sene €15M'a satanları gördüm ben devre arasında onu €15M'a önerdim Bayern'den €12.75M'luk teklif geldi kabul ettim yine..Ne kadar çok fazla fiyata önerirsen o kadar iyidir diyebilirim açıkcası..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Öncelikle böyle düşünmen çok yanlış Misimovic'i €7.5M'a önerdim Atletico Madrid ve bir çok klüpten €4.8M'luk teklif geldi..Arda'yı ise 2. sene €15M'a satanları gördüm ben devre arasında onu €15M'a önerdim Bayern'den €12.75M'luk teklif geldi kabul ettim yine..Ne kadar çok fazla fiyata önerirsen o kadar iyidir diyebilirim açıkcası..
    Pek inandırıcı gelmedi açıkçası bu yöntem. Onu da geçtim, yaptığım önermelere rağmen bazı oyuncularla sadece kiralık olarak ilgilenenler bile çıktı. Misal, Kewell'ı 7M €'ya önerdim kulüplere, aynı şekil Misimovic'i de, Kewell'ı sadece kiralık istediler. Misimovic için de önerdiğim fiyatları yavaş yavaş düşürerek değerinin çok altına kadar inmeme rağmen çıkmadı ilgilenen. Aynı oyun, aynı data. Çok ilginç...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Pek inandırıcı gelmedi açıkçası bu yöntem. Onu da geçtim, yaptığım önermelere rağmen bazı oyuncularla sadece kiralık olarak ilgilenenler bile çıktı. Misal, Kewell'ı 7M €'ya önerdim kulüplere, aynı şekil Misimovic'i de, Kewell'ı sadece kiralık istediler. Misimovic için de önerdiğim fiyatları yavaş yavaş düşürerek değerinin çok altına kadar inmeme rağmen çıkmadı ilgilenen. Aynı oyun, aynı data. Çok ilginç...
    Şimdi öncelikle dile getireyim Rusya(Sadece Görülebilir)-İspanya-Türkiye-İtalya liglerini seçtim.Oyunu da Rusya 2011'e kurdum.Oyuna hemen oyuncuları önererek başladım dediğim gibi önerdim oyuncuları tekliflerde bu yönde geldi illa hepimizde aynı olması gerekmiyor bunu da söylemekte fayda var bir kariyere bakıyorum Gökhan Zan 3.5 milyon'a gidiyor bende 1 milyon'a bile gitmiyor..Ayrıca inanmak zorunda da değilsin beni bilen biliyor Allah'ta görüyor zaten hile yaptığımı düşünüyorsan saveyi uplarım atarım sana iyice bakarsın benim için farketmez bu yaşıma kadar ne hile yaptım ne cart curt adam gibi oynadım oyunumu bunu iddia eden varsa da savemi atarım olur biter..ben 9 yılı aşkın süredir oynarım bu oyunu kimsede FM bilgime laf edemez..

Nesil
    2010
    Yer
    KOCAELİ

Şimdi öncelikle dile getireyim Rusya(Sadece Görülebilir)-İspanya-Türkiye-İtalya liglerini seçtim.Oyunu da Rusya 2011'e kurdum.Oyuna hemen oyuncuları önererek başladım dediğim gibi önerdim oyuncuları tekliflerde bu yönde geldi illa hepimizde aynı olması gerekmiyor bunu da söylemekte fayda var bir kariyere bakıyorum Gökhan Zan 3.5 milyon'a gidiyor bende 1 milyon'a bile gitmiyor..Ayrıca inanmak zorunda da değilsin beni bilen biliyor Allah'ta görüyor zaten hile yaptığımı düşünüyorsan saveyi uplarım atarım sana iyice bakarsın benim için farketmez bu yaşıma kadar ne hile yaptım ne cart curt adam gibi oynadım oyunumu bunu iddia eden varsa da savemi atarım olur biter..ben 9 yılı aşkın süredir oynarım bu oyunu kimsede FM bilgime laf edemez..

arkadaşlar böyle tartışmalara gerek yok inanmıyosan takip etmezsin arkadaşım inandığın kariyerlere yönel baltalama yapma bence her neyse bende baltalama yapmıyım.

kabuk değiştire değiştire bitmedi bu kabukla 10 sezon gitmen gerek ona göre

Mesaj Yetkileri