-
[QUOTE=Sysmix;1897275]Bendeki taktik olayı ise şu şekilde;
Neskeens i assitan olarak aldım ve match preprations ları ona bıraktım direk. 3 ayrı taktik yapmıştım bende aynı şekilde ama bunlardan 1 tanesini maçına göre sadece oyun genişliği ve pas ayarını değiştirerek maça giriyorum, oyunun akışına görede maç içi değişiklikler ve komutlarla taktiğe yön veriyorum. Diğer 2 taktikte takım farklı dizilişe alışması için. Hep kullandığım taktiğin bir süre sonra save adı değişti "Current" oldu. Bu oyunun bir özelliği sanırım. Save dosyası değişmedi, taktik ekranındaki taktik ismi sadece.
yalnız maça girmeden baktığım taktiğimde ayarlı olan korner ve frikik ayarları direk "mixed" olarak ayarlanıyor. bunları yine eski ayarladığım düzene döndürdükten sonra continue ye bastığımda tekrar eski "mixed" haline dönüyor. tabi mixed halini düzeltirken yapılan pas ve atak -defans ayarlarıda önceki haline dönüyor. yani "current" isimli kullandığım taktiğimin sadece druran top ayarları.
kendimce bulduğum çözüm team talk yapmadan evvel mevcut ekrandan takım ismini tıklayıp gelen taktik ekranından son ayarları yapıyorum. sonra direk maça.
ben yaptığım taktiklerde anlayışlarıda değişik yaptığım için benim için problem büyük.maça çıkarken anlayışı değiştirsem e takım o anlayışla çalışmıyodu ki haftaiçi değiştirince normal olarak tam verimli olamıyolar.
current olayına pek takılmadım doğrusu.yaptığım iki taktiğinde instructions'ları aynı oluyo olması çok tuhaf..si forumlarına baktım bir sonraki yamayla düzelteceklerini söylüyolar.acayip acayip işler.
.
Mesaj Yetkileri