1 ile 21 arası toplam 21 sonuç

Konu: Körfezden esen fırtına Kocaelispor

Threaded View

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    İlk turda Sakaryaspor ile eşleşmek büyük şanssızlık.2 maçıda kazanmışız.Bence sen seneye çıkmaya bak
    Ben tam tersini düşünüyorum. Sakarya'yı eledikten sonra gerisi çok daha kolay oldu

KOCAELİSPOR TFF 1. LİG'E YÜKSELDİ

TFF 2. LİG PLAYOFF ÇEYREK FİNAL KARŞILAŞMASI
    KOCAELİSPOR - SAKARYASPOR

Kocaelispor normal sezonda 2 maçta da yenildiği Sakaryaspor'u playoff çeyrek finalinde devirerek adını yarı finale yazdırdı. Maçın henüz 1. dksında Cem Sultan'ın golüyle öne geçen Körfez ekibi ilk yarının son dakikasında Kaleci Metin Erol'un kendi kalesine attığı golle devreyi berabere kapattı. Maçın 87. dksında Serdar'ın düşürülmesi ile kazanılan paneltıyı yine Serdar gole çevirdi ve TFF 1. lige giden yolda ilk adım atılmış oldu.

TFF 2. LİG PLAYOFF YARI FİNAL KARŞILAŞMASI
    KOCAELİSPOR - DARDANELSPOR

Playoff yarı finalinde Dardanelspor ile karşılaşan Körfez ekibi maçın büyük bölümünde kontrolü elinde tutmayı başardı ve golcüsü Ali Bayraktar'ın penaltıdan bulduğu golle finale yükselmeyi başardı.

TFF 2. LİG PLAYOFF FİNAL KARŞILAŞMASI
    KOCAELİSPOR - BALIKESİRSPOR

KOCAELİSPOR TFF 1. LİG'DE !

Kocaelispor müthiş bir final maçı sonunda TFF 1. lige yükselmeyi başardı. Maçın normal süresinde 2 kez geri düşen Körfez ekibi oyuna sonradan giren Cem Sultan ve Ali Kuçik'in süper performansı ile önce maçı berabere bitirmeyi başardı. Uzatmalarda ise maçın tek hakimi olan Körfez ekibi maçı da 4-2 kazanarak TFF 1. Lige yükselmiş oldu.
    Last edited by kecheli : 29.Aralık.2010 at 20:49

Mesaj Yetkileri