Bu Ne Biçim Radyo Yahu Bir Atım Arap ÇalmadınızDinlemem Ben Bu Radyoyu
![]()
![]()
Bu Ne Biçim Radyo Yahu Bir Atım Arap ÇalmadınızDinlemem Ben Bu Radyoyu
![]()
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Ne at sevgisiymiş be![]()
İşte bu. Takmıştım son zamanlarda bu şarkıya.. Burda da dinleyelim.
Melih Görgün - Yoksun.
Eşrefpaşalılar demişken o filmden bir şarkıyı çalalım bakalım. Kısa bir süre modeme reset atıyorum Gülşen'in şarkısından sonra. Ondan sonra tekrar radyoyu açıyorum.
Göksel - Kurşuni Renkler
Son şarkımız çalıyor... Özgür Akkuş - Kayıp Şehir.
Herkese iyi geceler.
Arkadaşlar yayın denemesi yapıyorum, dinleyebilen var mı?
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Açtım şimdi.Rihanna çalıyor![]()
Süper, bir iki şarkı daha çalıp gece 2'den sonra tekrar yayına gireceğim gençler![]()
Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi
Beyler yayındayım, repertuarım dar ama istek alırım![]()
Yaklaşık yarım saatlik yayınımızı birazdan son bir parça ile noktalandırıyoruz.
Yayındayım :
Yonca Lodi --> Saklanma
Haluk Levent --> Çemberimde Gül Oya
Test yayınındayım.Yada öyle sanıyorumSes geliyor mu arkadaşlar?
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
İlk kez yayın yapıyorum.Henüz yeni dahil oldum.Bundan sonra özellikle geceleri arabesk parçalarla karşınızda olmaya çalışacağım.Gündüzleri bazen rock, bazen pop, slow, karışık kafamıza göreİstek parçalar konusunda biraz sıkıntım olabilir.Ve elimde olmayan sebeplerden dolayı ılımlı bakamıyorum bu konuya.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
Güzel parçalar, zevkle dinlemedeyim.)
Yayına girdim arkadaşlar.
Arkadaşlar 22.30 İtibari ile Jon Bon Jovi gecemiz başlayacaktır, yayın yaklaşık 1 saat sürecek.
Yayın Başlamıştır.
22.30 - Who Says You Can't Go Home
22.34 - Bed Of Roses
22.41 - This Ain't A Love Song
22.46 - Blaze Of Glory
22.51 - Livin On A Prayer
22.55 - My Guitar Lies Bleeding İn My Arms
23.00 - Helter Skelter
23.02 - I'll Be There For You
23.07 - Billy Get Your Guns
23.12 - Always
23.18 - Wanted Dead Or Alive
23.23 - Help!
23.26 - Bed Of Roses - Acoustic
23.30 - Runaway
23.35 - Bad Medicine
23.40 - Yayın Sonu
Dinleyen herkese teşekkürler![]()
Last edited by Estranged : 07.Ocak.2011 at 00:41
Yağız fanları buraya.
00:00'dan sonra arabesk sevenlerle birlikteyiz.
Radyomuz için son çalışmalar yapılmaktadır. Bir kaç teknik konu kaldı, onları da hallettikten sonra test yayınından çıkıp, gerçek yayınlarımıza başlıyoruz. Yayınların içerikleri hakkında bilgi vereceğiz.
Mustafa Ceceli-Dön
Yayındayım.
Gece kuşları için bire bir.![]()
Rap müzik çalmayı düşünürseniz, DJ'lik tecrübem falan var. Yardımcı olabilriim (:
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Evet rap'da istiyoruz.