1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Taktiksel Bilgiye İhtiyacım Var

Hybrid View

mad butcher' in dediği gibi, gol atamadığım maç nadir, gol yemediğim maç da nadir. Bence oyuncunun özelliklerini yansıtmasını hedeflemekten önce, sistemi oturtmak daha faydalı olur. Savunma çizgisi - ki adamı kanser eder, geri çek adamlar bön bön bakan stoperlerinin üstüne gelsin, ileri çek hızlı forvetler geriye sarksın, insan kafayı yer cidden - , saha genişliği, paslaşmaya alıştıkça takım daha az pozisyon verir ancak mevkilerine uyumlu isimler transfer etmek ya da futbolcuları en verimli oynadıkları mevkilerde oynatmak önemli.
    Eğer bol pozisyon ve gol bulmak istiyorsanız bence fluid - attacking' e alıştırın takımınızı. Ama en ağır savunmacınızın hızı 13 olmalı, aksi takdirde kaleniz zor anlar yaşar.

gece hiç uyumadım , hala oynuyorum. şamp. ligi barçayı 4-1 yendim evimde , deplasmanda ise defansif oynayarak 2-1 kaybettim. yarı final şimdi udineseyi 5-2 yendim üstelik deplasmanda. yapacağın taktiklerin ss lerini atayım.

bu genel taktik ,

bu ta takım dizilişi.

bu da dzeko nun ayarı , tüm orta sahada paslar ve uzun şutlar bu şekildedir , dzeko ya özel burada korneri uzak direğe atak yaptırırm , top ona gelir ve golü atar , ayrıca neymar kaleciye markaj yapar , normalde uzak direğe gidecek olan oyuncunu ise forvete git olarak ayarla . takımdaki 2. uzun oyuncu ön direğe atak yapmalı. korner taktiğinden en az 2 maçta 1 gol atarsın ben bi maçta 2 gol bile bulabiliyorum.

oyuncuların ise hızlı olmalı. bu mr de oynattığım harrisin profili

dzeko uç forvet neymar komple forvet oynar. dzeko şamp liginde 10 maçta 15 golü var 3 asist , neymarın ise 11 maç 3 gol 9 asist.

bu oyuncu ise 3. DL oyuncum yani as olarak ondan üstün 2 tane oyuncum var ,, artık hesap edin diyorum. çok iyi regenlerim var , aslında taktiği vs. geçtim harris örneği adam mükemmel oynuyor. ML pozisyonunda 4 oyuncum var , parada , stoch , caner ve çok iyi bir Türk regen. 4 tane iyi oyuncu var oyunumu upload edebilsem güzel olacak ama :I aslında iş kadroya bakar dc pozisyonunda 5 oyuncum var 2 si kiralık kiraya verdiğim dc bayerni sırtlıyor . ve 15 yaşında çok iyi dc ler keşfettim 18 inde gelecek olan çok oyuncum var , hiç bir şekilde hile kullanmadım , çok fazla regen transfer ederim , işime yarayanları , gelecek vaad edenleri oynatırım Türkiye kupasında , diğerleri ise kiraya veririm. aslında anlatacağım çok şey var ama okuyan olmaz bu kadar uzun yazıyı

Mesaj Yetkileri