gece hiç uyumadım , hala oynuyorum. şamp. ligi barçayı 4-1 yendim evimde , deplasmanda ise defansif oynayarak 2-1 kaybettim. yarı final şimdi udineseyi 5-2 yendim üstelik deplasmanda. yapacağın taktiklerin ss lerini atayım.

bu genel taktik ,

bu ta takım dizilişi.

bu da dzeko nun ayarı , tüm orta sahada paslar ve uzun şutlar bu şekildedir , dzeko ya özel burada korneri uzak direğe atak yaptırırm , top ona gelir ve golü atar , ayrıca neymar kaleciye markaj yapar , normalde uzak direğe gidecek olan oyuncunu ise forvete git olarak ayarla . takımdaki 2. uzun oyuncu ön direğe atak yapmalı. korner taktiğinden en az 2 maçta 1 gol atarsın ben bi maçta 2 gol bile bulabiliyorum.

oyuncuların ise hızlı olmalı. bu mr de oynattığım harrisin profili

dzeko uç forvet neymar komple forvet oynar. dzeko şamp liginde 10 maçta 15 golü var 3 asist , neymarın ise 11 maç 3 gol 9 asist.

bu oyuncu ise 3. DL oyuncum yani as olarak ondan üstün 2 tane oyuncum var ,, artık hesap edin diyorum. çok iyi regenlerim var , aslında taktiği vs. geçtim harris örneği adam mükemmel oynuyor. ML pozisyonunda 4 oyuncum var , parada , stoch , caner ve çok iyi bir Türk regen. 4 tane iyi oyuncu var oyunumu upload edebilsem güzel olacak ama :I aslında iş kadroya bakar dc pozisyonunda 5 oyuncum var 2 si kiralık kiraya verdiğim dc bayerni sırtlıyor . ve 15 yaşında çok iyi dc ler keşfettim 18 inde gelecek olan çok oyuncum var , hiç bir şekilde hile kullanmadım , çok fazla regen transfer ederim , işime yarayanları , gelecek vaad edenleri oynatırım Türkiye kupasında , diğerleri ise kiraya veririm. aslında anlatacağım çok şey var ama okuyan olmaz bu kadar uzun yazıyı