Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon
121 ile 150 arası toplam 190 sonuç

Konu: Galatasaray'da Büyük Değişim | 2. Sezon

Kaan sol beke Atilla Turan'i al oldukca iyi bi oyuncu cok fazla da bonservis ödemezsin. Gökhan Süzen de iyi ama Caglar'la arasinda pek fark yok gibi.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

3. Default

Hala Takımdaki Değişim Bitmedi mi Kaan Ne Değişimmiş Yahu

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

2 iyi adam daha bu sene iyi olacak gibi

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Yahu takımda adam azdı bayağı bi ilk sezon belkide bu yüzden şampiyon olamadık yedek oyuncularımız hep genç kadrodandı şimdi hiç yoktan daha fazla oyuncuya sahibiz..Bütün yatırımlar Şampiyonlar Ligi için..

sakary Ali Misafir

Hadi bakalım Kaan..Transferler iyi gözüküyor..Almanya'dan iki oyuncuda iyise gerçekten çok iyi takım olursun.

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Defansta lazım sanki forvet hattı tamamlanmıs önümüzdeki sene için başarılar

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Sağolun arkadaşlar evet stoper lazım bize Anadolu takımlarından çok rahat goller yedik geçen sene..Rivas'tan istediğim performansı alamıyorum onunla Gökhan Zan'ı yollayıp 1 yabancı stoper alabiliriz.(isim vermek istemiyorum sürpriz yapalım )

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Bencede Gökhan Zan'ı yollamalısın. Defans göbeğini domine edecek bir oyuncu almak şart.
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Mehmet Ekici ve Hugo Almeida transferlerini beğendim.Yeni sezonda başarılar dilerim.
    Nam-ı diğer [Rec]ep

İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Bu adamlar bu kadar paraya nasıl gitti bunu anlamadım ben yalnız. Misimovic oyuna 2.8M € değerle başlıyor, ben takımlara 2M €'ya önererek satamamışken nasıl oluyor da 4.8M pounda satabildin ? Aynı şekilde Arda için 10M € zor veriyorlar fakat 12M pounda Bayern'e satmışsın. Bir açıklaması vardır herhalde...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Quote Originally Posted by Clayman View Post
    Bu adamlar bu kadar paraya nasıl gitti bunu anlamadım ben yalnız. Misimovic oyuna 2.8M € değerle başlıyor, ben takımlara 2M €'ya önererek satamamışken nasıl oluyor da 4.8M pounda satabildin ? Aynı şekilde Arda için 10M € zor veriyorlar fakat 12M pounda Bayern'e satmışsın. Bir açıklaması vardır herhalde...
    Öncelikle böyle düşünmen çok yanlış Misimovic'i €7.5M'a önerdim Atletico Madrid ve bir çok klüpten €4.8M'luk teklif geldi..Arda'yı ise 2. sene €15M'a satanları gördüm ben devre arasında onu €15M'a önerdim Bayern'den €12.75M'luk teklif geldi kabul ettim yine..Ne kadar çok fazla fiyata önerirsen o kadar iyidir diyebilirim açıkcası..

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Ha birde eklemeyi unuttum ben oyunu Rusya 2011'den kurdum bundan da kaynaklanabilir diye düşünüyorum..Sonuçta Misi sezon başı direk bir takıma gidemiyor diye biliyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Öncelikle böyle düşünmen çok yanlış Misimovic'i €7.5M'a önerdim Atletico Madrid ve bir çok klüpten €4.8M'luk teklif geldi..Arda'yı ise 2. sene €15M'a satanları gördüm ben devre arasında onu €15M'a önerdim Bayern'den €12.75M'luk teklif geldi kabul ettim yine..Ne kadar çok fazla fiyata önerirsen o kadar iyidir diyebilirim açıkcası..
    Pek inandırıcı gelmedi açıkçası bu yöntem. Onu da geçtim, yaptığım önermelere rağmen bazı oyuncularla sadece kiralık olarak ilgilenenler bile çıktı. Misal, Kewell'ı 7M €'ya önerdim kulüplere, aynı şekil Misimovic'i de, Kewell'ı sadece kiralık istediler. Misimovic için de önerdiğim fiyatları yavaş yavaş düşürerek değerinin çok altına kadar inmeme rağmen çıkmadı ilgilenen. Aynı oyun, aynı data. Çok ilginç...

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Pek inandırıcı gelmedi açıkçası bu yöntem. Onu da geçtim, yaptığım önermelere rağmen bazı oyuncularla sadece kiralık olarak ilgilenenler bile çıktı. Misal, Kewell'ı 7M €'ya önerdim kulüplere, aynı şekil Misimovic'i de, Kewell'ı sadece kiralık istediler. Misimovic için de önerdiğim fiyatları yavaş yavaş düşürerek değerinin çok altına kadar inmeme rağmen çıkmadı ilgilenen. Aynı oyun, aynı data. Çok ilginç...
    Şimdi öncelikle dile getireyim Rusya(Sadece Görülebilir)-İspanya-Türkiye-İtalya liglerini seçtim.Oyunu da Rusya 2011'e kurdum.Oyuna hemen oyuncuları önererek başladım dediğim gibi önerdim oyuncuları tekliflerde bu yönde geldi illa hepimizde aynı olması gerekmiyor bunu da söylemekte fayda var bir kariyere bakıyorum Gökhan Zan 3.5 milyon'a gidiyor bende 1 milyon'a bile gitmiyor..Ayrıca inanmak zorunda da değilsin beni bilen biliyor Allah'ta görüyor zaten hile yaptığımı düşünüyorsan saveyi uplarım atarım sana iyice bakarsın benim için farketmez bu yaşıma kadar ne hile yaptım ne cart curt adam gibi oynadım oyunumu bunu iddia eden varsa da savemi atarım olur biter..ben 9 yılı aşkın süredir oynarım bu oyunu kimsede FM bilgime laf edemez..

Nesil
    2010
    Yer
    KOCAELİ

Şimdi öncelikle dile getireyim Rusya(Sadece Görülebilir)-İspanya-Türkiye-İtalya liglerini seçtim.Oyunu da Rusya 2011'e kurdum.Oyuna hemen oyuncuları önererek başladım dediğim gibi önerdim oyuncuları tekliflerde bu yönde geldi illa hepimizde aynı olması gerekmiyor bunu da söylemekte fayda var bir kariyere bakıyorum Gökhan Zan 3.5 milyon'a gidiyor bende 1 milyon'a bile gitmiyor..Ayrıca inanmak zorunda da değilsin beni bilen biliyor Allah'ta görüyor zaten hile yaptığımı düşünüyorsan saveyi uplarım atarım sana iyice bakarsın benim için farketmez bu yaşıma kadar ne hile yaptım ne cart curt adam gibi oynadım oyunumu bunu iddia eden varsa da savemi atarım olur biter..ben 9 yılı aşkın süredir oynarım bu oyunu kimsede FM bilgime laf edemez..

arkadaşlar böyle tartışmalara gerek yok inanmıyosan takip etmezsin arkadaşım inandığın kariyerlere yönel baltalama yapma bence her neyse bende baltalama yapmıyım.

kabuk değiştire değiştire bitmedi bu kabukla 10 sezon gitmen gerek ona göre

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

@Kawaguchi : Haklısın bu kurduğum kadroyu artık bozmam zaten bu sene de uyum sorunu yaşayabileceğimizi düşünüyorum Trabzonspor gibi meyvsini alacağımız zamanlarda olacak bu takımın.

Nesil
    2008
    Yer
    Şanlıurfa

Kardeş çok güzel bir takım kurmuşsun oyunun zevkini bozma bence aynen devam. Biliyorsun biz taraftarların bu sene beklentileri çok faza

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Hasan Ali Kaldırım sol beke ilaç gibi gelecektir Kaan abi.Tebrik ederim,son derece yerinde bir transfer hamlesi.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Şampiyonlar Ligi 3. Ön Eleme Rakibimiz

Romanya'dan Unirea Urziceni ile ŞL 3. Ön elemesinde eşleştik.İlk maçı 27 Temmuz'da sahamızda oynayacağız.

Unirea'yi kolay gecersin basarilar

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Temkinli olmak lazım Kaan abi.Bu tip takımlar sürpriz yapabilirler.Özellikle de ilk maç kendi sahanızdaysa.Yine de ben turu geçeceğimize eminim.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Aynen Yunus haklısın.Çok dikkatli olmamız lazım üstelik yeni gelen oyuncuların ilk resmi maçı olacak.Hugo Almeida sıkıntı çekebilir forvet hattında.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Rahat geçersin Kaan.
    Nam-ı diğer [Rec]ep

İmkansıza ulaşmanın tek yolu, onun mümkün olduğuna inanmaktır.

sakary Ali Misafir

Dikkatli olmana gerek yok..Rahat bir şekilde turu geçersin

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

İyi ki dikkatli olmuşuz penaltılarla geçtik turu...SS'leri paylaşırım birazdan.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Demiştim.Ama turu geçeceğinden emindik abi.Tebrik ederim.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Geçmiş olsun ŞL maceramız başlamadan bitti rakibimiz çok ama çok güçlü..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Manchester falan mı geldi ne oldu abi?

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Şampiyonlar Ligi Ön Eleme Maçlarımız

1. Maç

2. Maç

Şampiyonlar Ligi Play-off Rakibimiz

Manchester United ile eşleştik.Nasıl 4. olmuşlarsa artık.UEFA'dayız artık diyebilirim onları yenmemiz çok zor eğer elersekte çok ama çok büyük bir sürpriz yapmış oluruz.İlk maç İngiltere'de olacak ilk maçtan alabileceğimiz en iyi skoru almak istiyoruz.

Sayfa 5 / 7 İlkİlk ... 34567 SonSon

Mesaj Yetkileri