yok haziran 2016 dayım , kontratları haziran 2017 de bitecek oyuncuların.
menajerlere para yedireceğim gibi , atila turan 130k isterken 61k verip menajere de 3.8m avro yedireceğim artık :/ yıldız oyuncularda artık 190k ya anlaşıyorlar anca . yine oyuncu satacağım volkan 90k haftalık alırken onu satacağım , haftalık 60k alan stoch, hamit gibi isimleri de gönderip dengeyi kuracağım. 2 saattir kafa patlatıyorumher sezon sonu böyle , hatam şu , yanlışlıkla 3 senelik imza attırıyorum , kaç kez oldu adamın sözleşmesi 4 yıllık unhappy oluyor , gidiyorum maaşı arttırıyorum ama o anki kafa bulanıklığı imza attığım yıl 2-3 olunca :S sıkıntı çekiyorum

her sezon sonu böyle , hatam şu , yanlışlıkla 3 senelik imza attırıyorum , kaç kez oldu adamın sözleşmesi 4 yıllık unhappy oluyor , gidiyorum maaşı arttırıyorum ama o anki kafa bulanıklığı imza attığım yıl 2-3 olunca :S sıkıntı çekiyorum
Alıntılı Yanıtla
Kontratları her zaman en az 4 yıllık yaparım.Kişisel diyalogların kontrat yenileme durumunda çok faydası olmuş bu yıl.Babacar Fb'deyken en az 4-5 kez unhappy oldu ve hepsinde sadece konuşarak işi tatlıya bağladım.Futbolcuların yeni kontrat görüşmelerinde inanılmaz uçuk rakamlar istemesi bu serinin en büyük eksisi zaten bana ve birçok kişiye göre de.Mümkün olan en az zararla çıkmaya bakacaksın yada göndericeksin.