1 ile 26 arası toplam 26 sonuç

Konu: Kontrat Yenilemeleri

Hybrid View

yok haziran 2016 dayım , kontratları haziran 2017 de bitecek oyuncuların.
    menajerlere para yedireceğim gibi , atila turan 130k isterken 61k verip menajere de 3.8m avro yedireceğim artık :/ yıldız oyuncularda artık 190k ya anlaşıyorlar anca . yine oyuncu satacağım volkan 90k haftalık alırken onu satacağım , haftalık 60k alan stoch, hamit gibi isimleri de gönderip dengeyi kuracağım. 2 saattir kafa patlatıyorum her sezon sonu böyle , hatam şu , yanlışlıkla 3 senelik imza attırıyorum , kaç kez oldu adamın sözleşmesi 4 yıllık unhappy oluyor , gidiyorum maaşı arttırıyorum ama o anki kafa bulanıklığı imza attığım yıl 2-3 olunca :S sıkıntı çekiyorum

Nesil
    2006
    Yer
    11

Ben 1 ay var sandım ilk mesajda öyle bir yazmışsın kiKontratları her zaman en az 4 yıllık yaparım.Kişisel diyalogların kontrat yenileme durumunda çok faydası olmuş bu yıl.Babacar Fb'deyken en az 4-5 kez unhappy oldu ve hepsinde sadece konuşarak işi tatlıya bağladım.Futbolcuların yeni kontrat görüşmelerinde inanılmaz uçuk rakamlar istemesi bu serinin en büyük eksisi zaten bana ve birçok kişiye göre de.Mümkün olan en az zararla çıkmaya bakacaksın yada göndericeksin.

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

evet , private chatten sopa atmasam ya da yaptığın prof. aykırı demesem mutsuz kalacak .
    kontrata gelince 5 yıllık yapmaya bende özen gösteriyorum ama bazen fiyat indirmek için sürekli use exi. terms yaptığım için bazen arada kaynıyor.

kontratların çoğunu yeniledim , şimdi oyuncuları satma vakti diyeceğim , adamı satıyorum , maaşının bir kısmını yine ben ödüyorum :F guiza yı sattım adamın haftalık 25k avrosunu yine ben ödedim . her şeyiyle dert bu oyun . şeytan diyor sat yıldızları , 50m bütçen var , olur 300m ona da stad inşa et
    , zaten gelecek olan 10 tane daha iyi regen var. dünyada regen bırakmadım :F barça imzalayacakken ben alıyorum , malum onlar alacaklarsa o genç oyuncuyu demek ki iyi biri ki herkes peşinde .d işime yarayanları kullan , yaramayanları kiraya ver ortalama 2.5m avro kira bedeli alıyorum bir oyuncudan.

neyse yine sağol ilgilendiğin için burada biraz da oyuna sitemim vardı , bir şekilde finansı ayarlıyorum ama unhappy çok abartı oluyorlar , adamı alıyorum 6 ay sonra mutsuz oluyor e ben sana 6 ay evvel menajerine 4m para bayılarak transfer ettim ne çabuk kontrat istiyorsun

ekleme olarak şimdi oldu bu olay neymar ile dzeko macht highest earners yazdı ve 170 alıyorken 185 oldu bu adamlar , az önce dzeko ile 170k ya anlaşmıştım . anında 15k arttı

Mesaj Yetkileri