Quote Originally Posted by rainmakerr View Post
hayır hiçbir oyuncu benim gözümde vazgeçilmeaz değil her türlü telfite satarım yeter ki parası iyi olsun.
kardeşim ; şimdi senin dediğini yapsam tamam haklısın , stoch u sattım ,yerine çok daha iyi regen vardı 18 yaşından beri kulüpte 21 yaşında artık Türkçe de biliyor , onu oynatırım , böyle oyuncularım çok var , her özelliği 17 - 20 arası olan oyuncum var onu satsam (resmi altta) , yine yedeği çok iyi bir regen var ama takımı bozmakta bana mantıksız geliyor.

dzeko 31 maçta 50 gol - 24 asist yapmış adam , her yıl sırtlıyor , neymar ın her yıl 30 dan az asisti yok. bu dengeyi bozup yeni oyuncu alsam takıma ısınma zamanı 1 yıldan fazla olur. he satabilir miyim satarım , pato bile gelebilecekler listesinde ama onun istediğide farklı değil

ayrıca resimdeki oyuncuyu bile deneme amacıyla külüplere önerdim ;en fazla 24m avro verdiler ,, vazgeçtim , eren derdiyok u 36m avroya aldım o an zorunlu olduğum için. eren 3. forvet durumunda hatta .. Tr ligi olmasa daha iyi yabancıyı , babacar ı alırım , ama yabancı kontenjanı sorunu.

nuri - arda yı sattım diyelim orta sahada oyuncu yok , necip uysal daha düşük kalitede , raporda bjk satmaz , necipde en az 100k haftalık ister yazıyor. trabzondan ceyhun öyle , e hamiti haftalık 65k ödediğim için mecbur sattım . neyse fazla uzatmanın manası yok 10 tane oyuncu sattım , stoch - volkan - hamit - s. inan , fatic - mahmut - mazaau - caner - cardozo ,, bunlardan 50m transfer bütçesi kaldırıp , haftalık 400k maaş indi - ki bunlar seneye sözleşmesi biten oyuncular , yeni kontrat için ortalama 2 kat maaş istiyorlar. sorunu hallettim