Ankaragücü'nden Son Dakika Golü!
Beşiktaş'ta Rıza Mertoğlu'nun sezon başından bu yana kadrosunda düşünmediği Fatih Tekke, transfer döneminin bitimine bir gün kala Ankaragücü'nün yolunu tuttu. Almeida, Bobo, Holosko ve Nihat'ın gölgesinde kalan ve teknik direktör Rıza Mertoğlu tarafından basın toplantılarında gönderileceği söylenen Tekke, sezon sonuna dek Ankaragücü'nde kiralık olarak forma giyecek. Fatih, Ankaragücü'nde iyi bir performans sergileyerek sezon sonunda Beşiktaş'tan ayrılmayı plânlıyor.
Şu aralar ekran kartıyla ilgili bir problem yaşadığımdan dolayı bilgisayarda oyunları çalıştıramıyordum, şaşırtıcı bir şekilde 5-6 dakika oyuna girebildim.Daha sonra tekrar sorun yaşadım tabii. Neyse, bu 5-6 dakikalık süreçte, gerçekte de kadroda düşünülmeyen Fatih'e gelen bu teklifi değerlendirdim. Tek dileğim bu yarım sezonda iyi oynayıp, sezon sonu bonservisi için teklifler getirmesi.

Daha sonra tekrar sorun yaşadım tabii. Neyse, bu 5-6 dakikalık süreçte, gerçekte de kadroda düşünülmeyen Fatih'e gelen bu teklifi değerlendirdim. Tek dileğim bu yarım sezonda iyi oynayıp, sezon sonu bonservisi için teklifler getirmesi.