Quote Originally Posted by playeray View Post
Valla bende de Hakan Arıkan 140.000 TL istiyordu haftalık. Clean Sheet Bonus da 50K dan açmıştı. Ne mi yaptım? Söz verdim yenilicem diye. Yenilemedim. Transfer listesine konulmasını istedi. Kabul ettim. Daha 1 gün geçmeden transfer listesinden geri alınmak istedi. Kabul ettim ben de. Nasıl oldu bilmiyorum Toraman da aynı şekilde. 90K istiyordu haftalık. Söz verdim ama yenilemedim. Mutlu mutlu yaşayıp gidiyolar valla Ama sezon sonu kontrat yenilemelerinde çok istiyolar evet. Direk yol ver bence haketmeyene.
bana da bi kere aynısı olmuştu harris adlı oyuncum çok maaş istedi , satarım seni tarzı yazı vardı onu işaretledim , külüpte kalmak için gönüllü gibi şeyler çıkmıştı , meğerse onu işaretleyince kulüp satılık listesine koyuyormuş. bi kaç gün sonra farkedip kaldırınca mutlu oldu , bir de neymara olmuştu , sinirlendim karşılıklı sözleşme feshetmeye tıkladım , reddetti ve mutsuzluğu geçti. bundan sonra öyle yapacağım zaten stad yapmak istiyorum , 100m transfer bütçesi var ama en az 400m gerekiyormuş. artık fazla isteyeni satıp , stad için para biriktircem , dzeko artık vazgeçilmez değil