1 ile 26 arası toplam 26 sonuç

Konu: Kontrat Yenilemeleri

Hybrid View

emre güngör adlı oyuncuyu sattım , sonra dan farkettim ki 5 yıl boyunca ben emreye haftalık 9bin ödeyecekmişim . 1.1m e almıştım aynı fiyata sattım , maaş desteği istedi bende her zamanki gibi 1 yıl sandım iyice bakmadan kabul ettim , 2 yıl sonra farkettim ki ben bu adama 2 yıldır haftalık 10k ödemişim ve daha 2.5 yıllık destek sağlayacağım yazıyor. oyunun saçmalıklarından biri daha . insan her şeyi abartı derecede dikkatli bakmak zorunda mı bu kadar. gökhan ı satıyorum 20 teklif geliyorsa mecbur artık her bir teklifi inceliyorum ,ee bi anda 10 oyuncu satan birisiyim , her teklife mi bakacağız illa

özellikle maaş desteği kısmı saçma geldi 1 yıla razıyım olabilir ama 5 yıllıkda adam maaş desteği ister mi , adamın parasını ben veriyorum onlar oynatıyor

@chivalry ; oyuncuların sözleşmelerini 1 yıl evvel haziranın başlarında yap , hatta 2 yıl öncesinden yap , sözleşme imzalamayan abartı isteyeni ben 1.5 yıl kala satıyorum , böylece iyi bir gelir elde ediyorum en azından. 1 yıl kala değeri düşer anca görünen değerde sana para verirler. ayrıca yoboyu bile 33 yaşında konrtrat yenileyip devre arasında 3.6 m değerlik bir ücrete sattım. külubün simgelerinden cardozo yu bile 1.1m ücrete sezon başı sattım , ne de olsa seneye bitiyor sözleşmesi bari bu yıl kazanç elde edeym , onun abartı maaşından da kurtulurum düşüncesiyle sattım ama güven %0 oldu bu transfer için - aynı şey volkan içinde satınca güven %13 oldu. kısacası sözleşmeyi evvelden yenilet - yenilemeyeni sat - fazla maaş isteyenin menajerine para yedir daha az haftalık öde

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by mad butcher View Post
    özellikle maaş desteği kısmı saçma geldi 1 yıla razıyım olabilir ama 5 yıllıkda adam maaş desteği ister mi , adamın parasını ben veriyorum onlar oynatıyor
    o olay şöyle.. Eğer sattığın oyuncunun sözleşmesi daha bitmiyorsa yani uzun yıllar devam eidiyorsa, (4 yıllık kontratı varsa) senden maaş desteği istediğinde 4 yıl kadar istiyor.. Ama oyuncunun sözleşmesi bitiyorsa o zaman 1 yıl falan istiyor. Oyuncu o parayı kendi hakkı gibi görüyor..

Bu tarz durumlarda teklifleri kabul ederken (Klüp tarafından ilk 11 de ihtiyacı olunmayan ) kısmını işaretlersen bu maaş isteme olayları daha azalıyor..
    Sentugo.

Mesaj Yetkileri