Anket Sonuçlarını Görüntüle: Oyuncudan nasıl bir performans aldınız?(Lütfen oynattıysanız oy kullanınız)

Voters
110. You may not vote on this poll
  • Mükemmel

35 31.82%
  • İyi

54 49.09%
  • Vasat

11 10.00%
  • Hayal kırıklığı

10 9.09%
1 ile 30 arası toplam 52 sonuç

Konu: Atila Turan | Dl - Wbl | 18

Hybrid View

ayrıca şöyle de bir durum var , pa sı -x olduğu için sürekli değişiyor , şu anki kariyerimde 156 pa sı var ama yeni bir hesap açınca 173 pa olduğunu gördüm ; aynı şey okan alkanda da oldu , 160 pa varken yeni oyun açtığımda 134 çıktı pa sı . bu durum oyunun saçmalıklarından biri olarak görüyorum ; oyuncu geleceği iyi diye alıyorsun ama pa sı 134 olduğu için hiç gelişmiyor. ama başka hesap açınca aynı adamın pa sı 165 olup fırtınalar estirebiliyor.

Nesil
    2005
    Yer
    Sakarya

Quote Originally Posted by mad butcher View Post
    ayrıca şöyle de bir durum var , pa sı -x olduğu için sürekli değişiyor , şu anki kariyerimde 156 pa sı var ama yeni bir hesap açınca 173 pa olduğunu gördüm ; aynı şey okan alkanda da oldu , 160 pa varken yeni oyun açtığımda 134 çıktı pa sı . bu durum oyunun saçmalıklarından biri olarak görüyorum ; oyuncu geleceği iyi diye alıyorsun ama pa sı 134 olduğu için hiç gelişmiyor. ama başka hesap açınca aynı adamın pa sı 165 olup fırtınalar estirebiliyor.
    Ben olsam buna saçmalık demezdim.
    "Beşerin taptığı bir kendisinin heykelidir"

Nesil
    2006
    Yer
    KOCAELİ

Quote Originally Posted by mad butcher View Post
    bence oyunu zevklı yapan olaylardan bırıde bu ama asıl sacmalık bu durumdan dolayı scout programlarına hıle gozuyle bakılması

Mesaj Yetkileri