1 ile 30 arası toplam 327 sonuç

Konu: Ali Sami Yen Spor Kompleksi - Türk Telekom Arena

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Olay yeterince siyasileşmişken hiç gerek yoktu bu açıklamaya.. Tamamen gündeme tutunmak için yapılmış.. Tıpkı karabükspor'un kınama mesajı gibi..

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Devlet fazla kar etmeden bir işe destek çıkabilir, hiç kar etmeden de bir işe destek çıkabilir ancak zarara uğrayacağı bir işte böyle bir anlaşmaya imza atmaz. Atsa bile Fenerbahçe'si, Beşiktaş'ı başta olmak üzere diğer tüm kulüpler ayağı kalkar.

Herkes kıskanmıyoruz, destekliyoruz diyor çünkü birisi itiraz edecek olursa Ali Sami Yen arsasından gelecek gelir ortaya çıkacaktır. Herkes bu ticaretin farkında olduğundan ses etmiyor.

Başbakan elbette ki spora katkı olması amacıyla, Galatasaray'a katkı olması amacıyla bu işe el atmıştır. Ama madalyonun diğer yüzüne baktığımızda seçim öncesi stadın yetiştirilmesi de tesadüf değildir. Galatasaray'ın bu ülkede ciddi bir taraftar sayısı vardır. Bunun oy potansiyeli olarak geri döneceğini mutlaka hesaplamışlardır. Tabi bunun A partisi B partisi ile ilgisi yoktur. Seçim zamanı devlet kadrolarının artması, trafik cezalarının kesilmemesi gibi bir çok olay yaşanır.

Toki Başkanı hangi akla hizmet ederek böyle konuşmalar içine girdi bir tek orayı çözemiyorum. Bildiğim birşey var ki Adnan Polat kendini bitirmiştir ve hangi sebeple hala takımın başkanı olarak kalmaktadır bilemiyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

TT Arena’yı inşa eden Varlıbaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Varlıbaş: Protestolar Arena’nın akustiği sebebiyle 1 kişinin sesi 10’a katlandığı için abartıldı

Türk Telekom Arena Stadı’nı inşa eden Varlıbaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Varlıbaş “Burada 1 kişi bağırdığında 10 kişi bağırmış gibi görünür, maalesef az bir kitlenin hareketi çok abartıldı” dedi.

Galatasaray’ın yeni stadı Türk Telekom Arena’nın açılışında Başbakan Tayyip Erdoğan’a yönelik protestonun yankıları sürüyor. Bu kez stadı inşa eden Varyap-Uzunlar konsorsiyumunun yöneticilerinden Süleyman Varlıbaş’tan protestoya ilginç yorum geldi.

CNBC-e’ye konuşan Varlıbaş, “İnsanları yanıltan başka bir şey de var. Bu stadın ekosu fazladır. Buradaki gürültü dışarıda yapılan gürültünün 10 katı ses çıkarır. Bir kişi bağırdığında 10 kişi bağırmış gibi görünür. Akustiği fazladır. O akşam 10 kişi bağırmışsa bu 100 kişi olarak kabul edilmiştir. Çok fazla sayıda hoparlör var. Maaselef bu açılışta yaşandığı için, benim düşüncem az bir kitlenin hareketi çok abartılmıştır” dedi.

"SABAHA KADAR UYUYAMADIM"
    Varlıbaş buna rağmen taraftarın eve gelen misafiri protesto etmemesi gerektiğini belirterek “Ben de stadı terk ettim. Başbakan çıktıktan sonra orada durmam anlamsız olurdu. Sabaha kadar uyuyamadım” dedi.

"BAŞBAKAN HAKSIZLIK YAPMAZ"
    Süleyman Varlıbaş, Galatasaray’ın stada katkısının sadece locaların iç dekarosyonundan ibaret olduğunu söyledi. Varlıbaş, stadın Galatasaray’a devriyle ilgili olarak ise “Başbakan haksızlık yapmaz” değerlendirmesinde bulundu.

Mesaj Yetkileri