Quote Originally Posted by ozziee View Post
edit: unutmuşum birde tüm sorulara en üsttekini cevaplıyorum bir tek ilgilenmediğim bir oyuncuyla alakalı sorulara en alttakini cevaplıyorum.
öyle yapma.bende cevabını bilmediğim,ingilizce olduğu için salladığım bir cevap verdiğim zaman medya da gider o demek zorunda kaldığımı yazar,bişey demezsem de tekrar soruyorlar zira.

bak bir örnek vereyim:

rakip çok güçlü,korkuyormusunuz?

-evet korkudan donuyorum
-evet, ama aşıcaz umarım bi ihtimal
-bilemem
-hayır,oyuncularıma güvenmeyi tercih ederim,umarım başarırız.
-hayır,rakipten hiç korkmuyoruz!biz de onlar kadar hatta onlardan da büyüğüz!

sana kalsa en üsttekini cevaplicaksın,tabi ingilizce olacağından anlamayacaksın,medya da bu yorumu diyecek:

menager rakipten korkuyor!

oyuncular da;

amanın bunlarla mı karşılaşıcaz?menagerimiz öyle diyor bizde korkuyoruz o yüzden.

o yüzden hep üsttekini seçme.bilmem anlatabildim mi?

Quote Originally Posted by kalemci View Post
basın toplantılarını sizce asistana yaptırıyım mı şuana kadar hiç yaptırmadım bana ne gibi getiri-götürüsü olur ingiltere blue square beth north ta fc unitedla yeni çıktım her maçtan sonra ve önce geliyor kapıma basın mensupları buda sıkılmamı sağlıyor
takımı değiştir ilk önce böylece sıkılmazsın,takımın altta olduğu için her seferinde olması sıkar ama şamp.ligi sorusu olsa beni sıkmazdı mesela.

ben hep kendim yaparım ama ingilizce olunca ne yazık ki zor oluyor,ne yazık ki oyun türkçe deniyor ama en önemli kısım ingilizce!

Quote Originally Posted by Orhan Aker View Post
Ben beşiktaşla anlaşdığım ilk sezon imza töreninde konuştum sadece o kadar menajer özelliklerimden media handling % 1 den yukarı çıkmıyor
normaldir o bir de ilki zaten

Quote Originally Posted by ahmetnarin86 View Post
bence maçlara etkisi var
bazen asistanlar rakipten tırsıyo öyle açıklamalar yapıyor bence maç kazandırmada önemli bir etken
bende ingilizceden çakmıyom ama hep rakip takımın dikine dikine olan yorumları yapıyom gogul amca sağolsun
katılıyorum ama her dakka internete mi bakçaz?oyun türkçe olsa ya

ayrıca dikine ye de dikkat etmeli.benim fm 2006 da birkaç kez kovulmamı sağlamıştı da

hadi iyi oyunlar.