Benden de bir yorum : Eser'in eski günlerine döneceğine ve daha iyi olacağına inanıyorum. Fatih Terim Milli takım kadrosuna almıştı ki talihsiz bir şekilde ayağı kırıldı. Ben genç futbolcumuz Eser'in, Hakan Şükür gibi bir kariyeri olacağına inanıyorum. Hakan Şükür ve Elvir Baliç gibi futbolcuların da yıldızları bizde parlamıştı. Aynı şeyi Eser için de düşünüyorum. Çok savaşçı, golu koklayan ve sürekli koşan, rakip defansı yıpratan bir oyuncu. Kısacası Eser Yağmur'un geleceği çok parlak. Buna gerçekten inanıyorum. Egemen Korkmaz da Türkiye Süper Ligi'nde ilk 5'e girecek kadar kaliteli bir defans olduğu bir gerçek. Serdar Kurtuluş'un yıldızı tam manasıyla bizde parlamadan BJK'ya satıldı. Serdar Kurtuluş'ta inşallah Türk futboluna katkıları olan, kariyerli bir futbolcu haline gelir.

Türkiye'nin en iyi tesisi olacak Özlüce Tesisleri, Aralık / 2006 ya kadar bitiriliyor. Stad'ın da önümüzdeki 1-2 sene içinde tribünleri tek tek yıkılarak stad kapasitesi arttırılacak ve modern bir stad yapılacak. Ya da zemin kazılarak ve tribünler sahaya yaklaştırılarak kapasite arttırılacak. 40.000 kapasite bir stadta Bursaspor taraftarı cehennemi iyice körükleyecek. Bunun yanında artık alt yapıya daha da önem verildiğinden Bursaspor bir futbolcu fabrikasına dönmüş durumda. Önümüzdeki 3-5 sene içinde çok müthiş yıldızların çıkacağı söyleniyor.