Çok ucuza güzel bir transfer tebrikler Kaan![]()
Çok ucuza güzel bir transfer tebrikler Kaan![]()
Football is simple,but Football Manager is not
Teşekkürler Zafer.Romanya'da transfer dönemi 26 Ocak'ta açıldı biz erkenden yaptık transferleri daha önümüzde uzun günler var UEFA'da yeni gelen oyunculardan sadece Gökhan Süzen oynayabilecek.Son olarak bir forvet aldık STSL'den yabancı bir forvet.Çok pahalıya kapattık transferi.Birazdan açıklarım.Daha adam alırmıyız orasını bilmem.
Makukula Steaua'da !
Manisaspor'un 29 yaşındaki Portekiz'li oyuncusu Makukula için Manisaspor kulübü ile €1.5M peşin,€3.5M ise 24 ay sonra ödenmek üzere toplamda €5M'a anlaşıldı.Bu transfer harici diğer transferlerimizin hepsi peşin olarak yapılmıştır.Biraz pahalıya patladı bu transfer ancak ben yokken Stancu'yu yolladıklarını daha önce söylemiştim ve bir forvet şarttı takıma.Makukula bu ligin kalitesinden üstün bir oyuncu üstesinden gelecektir.Şu an daha transfer yapacağımızı sanmıyorum.Valencia maçlarına çok az bir süre kaldı.
oo makukula süper olmuş valla
Türkiye ligini toplamışsınD
Öyle oldu biraz![]()
Romanya ligi zevklidir başarılar
Sezonu bitirdim beyler Steaua ile ligi 6. bitirdim sakatlıklar çok canımızı yaktı genç kalecimizle oynadığımız zamanlar bile oldu.UEFA'da 3-1 ve 4-1'lik mağlubiyetler ile Valencia'ya elendik.Güzel bir sezon olmadı kovulmasam bile ben istifamı verdim.Bir çok takımın teknik direktörü kovulmanın eşiğinde.Galatasaray,Trabzonspor,Lille,Beşiktaş,Mo ntpellier,Lille ve daha sayamadığım bir çok kulübe başvuruda bulunduk.Galatasaray'dan teklif geldi ligi 5. bitirdiler UEFA'da mücadele edecekler.1 Hafta erteledim teklifi.Sizin kararınıza göre değerlendireceğim bu teklifi...
Bence Galatasaraya git Türk takımı gibisi yok .
Makukula neler yapacak bakalım? Hem de Türkiye Ligini özlemezsin.![]()
TariboWest
Makukula fena değildi.Sezonu bitirdiğimi söylemiştim Galatasaray'dan teklif aldım görüşlerinizi bekliyorum Bursaspor- Galatasaray maçından sonra teklifi değerlendireceğim.
Bence git.![]()
TariboWest
Gidiyimmi beyler![]()
git kaan iyidir özlemişsindir şimdi![]()
Gitsene kardeşim.![]()
TariboWest
Oyun çok gerçekçiBence gitmelisin bizi bu durumdan sen kurtarırsın BELKİ
![]()
Tamam çok baskı yaptı taraftar![]()
Fatih Terim ne alaka![]()
Fatih Terim idölümdür![]()
![]()
Galatasaray ben yokken transfer dönemi başlamadan Onur Kıvrak(parayla) ve Afellay(sözleşmesi bitiyormuş beleşe) anlaşmışlar.Geçen sezonda Mustafa Pektemek ve İvan'ı almışlar.İvan yollanacak ancak Pektemek kalır.Yapacağımız transferleri gizli yürüteceğiz medyaya sızdırmadan
![]()
Adamım ben başarılar dilememiştim Heralde Takımın Kutlu olsun Sevdiklerinle Nice senelere Mutlu Yıllar![]()
![]()
Kutlama kutlamadır teşekkür etsene![]()
Yeni takımın hayırlı olsun Onuru almaları iyi olmuş kaleci sorunu çözülmüştür .
Başarılar .
Eren Fırat(K1nq35) Haber editörü olarak kariyere alınmıştır.Hayırlı olsun![]()
Özkan'dan Açıklamalar
Galatasaray'ın yeni teknik direktörü Özkan,imza töreninden sonra basın mensuplarının sorularını yanıtladı
Soru1 : Medyada Yekta Kurtuluş'un Galatasaray'a yakın olduğu söyleniyor.Ne diyorsunuz bu duruma?
Cevap1 : Yekta'yı düşünüyoruz iyi bir fiyatta anlaşabilirsek bu transfer olur.
Soru2 : Galatasaray bu seneyi kupa alamadan kapattı.Sizin neler yapacağınız çok merak ediliyor.Taraftarın sizden hiç ümidi yok.Hedefleriniz neler?
Cevap2 : Taraftarın yerinde bende olsam böyle düşünürdüm.Biraz zaman lazım neler olacağını görebilmek için.Bu sene en az 1 kupa almalıyız.Transferlerimizi en erken süreye kadar netleştirmeyi düşünüyoruz.Lige yetişmesi lazım yeni oyuncuların.
Soru3 : Taktikleriniz hakkında bilgi verirmisiniz?
Cevap3 : Henüz takımın başına geçmedim bile.Taktik işi uzun iş transferlerin netleşmesi de lazım.
Yekta gelirse çok güzel olur kaan. Ortasahaya ilaç gibi gelir. Bu arada Galatasaray ile Şampiyonlar Ligini almadan görükme![]()
İnşallah galatasaray kariyerin steaua'dan iyi olur.Başarılar dilerim
Galatasaray'da başarılar kardeşim.![]()
Bu Fatih Terim takıntısı nedir anlamış değilim.![]()
TariboWest