1 ile 30 arası toplam 38 sonuç

Konu: La Vittoria Sara Nostra | Beşiktaş

Hybrid View

Teşekkürler. Bende öyle bir futbol oynatmaya çalışıyorum, bu sisteminde çeşitli riskleri oluyor ama. Mesela ilk yarıda gol atamayınca sıkıntı yaşayabiliyorsun yine de erken bir gol bulursan, rakipte biraz zayıfsa farka gidiyorsun. Savunma çizgisini en önde kuruyorum ve atılan bir uzun topta rakipte çok hızlı bir forvet varsa büyük tehlikeye yaratıyor. Bir sezondur buna çözüm bulamadım. Bu arada röportaj için soru varsa bekliyorum.

Hugol Almeida'nın Talipleri Var!
    Beşiktaş'ta sergilediği performansla büyük beğeni toplayan Hugo Almeida, Avrupa devlerinin de dikkatini çekti. Siyah-beyazlılarda geride bıraktığımız sezonda 29 maçta 21 gol, 5 asistlik performans sergileyerek Spor Toto Süper Lig'in son gol kralı olma ünvanını elinde barındıran Almeida için İtalyan devi Milan, kara kartalın kapısını çaldı. İtalyan yöneticilerin siyah-beyazlı kulüple kısa bir görüşme yaparak, Almeida için istenilen ücreti öğrenmek istediklerini öğrenildi. Öte yandan Almeida için Tottenham'ın da takibinde olduğu iddia ediliyor.

Fernandes İle Yollar Ayrıldı
    Beşiktaş'ın geride bıraktığımız sezonda Valencia'dan kiraladığı Manuel Fernandes, kulübüne geri döndü. Beşiktaşlı yöneticiler Fernandes'in bonservisini almak için İspanyol kulübü ile 2.5 milyon Euro'da el sıkışmış olsa da, Portekizli oyuncuyu ikna etmeyi bir türlü başaramadı. Fernandes, İspanya'da yaptığı açıklamada, "Beşiktaş'ta iyi bir dönem geçirdim, Türkiye'yi unutmayacağım. Ancak kendimi İspanya'da da ispatlamak istiyorum." dedi. Konu ile ilgili görüşlerini aldığımız Rıza Mertoğlu ise "Fernandes kesinlikle önümüzdeki sezon için plânlarımızda yer alıyordu ama olmadı, bundan sonra yapabileceğimiz bir şey yok." dedi. Genç teknik adam ayrıca, Fernandes yerine transfer yapılıp yapılmayacağı ile ilgili soruyu da "Sezon başında kiralık olarak yolları ayırdığımız Fink kulübe dönecek, onun dönüşüyle birlikte bir çözüm bulacağız." açıklamasında bulunarak, transfer yapmayacaklarının sinyalini verdi.

Quote Originally Posted by ForzaRQ7 View Post
    Sorularınızı Yanıtlıyor!
    Beşiktaş teknik direktörü Rıza Mertoğlu, turksportal.net sitesine özel bir röportaj verecek! Kariyer plânları, Beşiktaş ve oyuncular, Türk futbolu, siyah-beyazlı taraftarlar ve daha birçok konu hakkında görüşlerini belirtecek olan Rıza Mertoğlu röportajı yarın yayında olacak. Sormak istediğiniz soruları başlık altına yazabilirsiniz.

Mesaj Yetkileri