1 ile 30 arası toplam 94 sonuç

Konu: Devre Arası Transfer Güncellemesi [TURKSPORTAL UPDATE TEAM]

Hybrid View

"Büyük liglerdeki transferler eksiksiz olarak dataya yansıtılmıştır." denilince hemen baktım.
    Buca
    Manisa
    Ankaragücü
    çok az değişiiklik var...Daha değiştirilmesi gerekn tonla oyuncu var...Diğer takımlara daha bakamadım bile...
    Hele manisa unutulmuş gibi...Dica sol bek yabancı Gökhan gitti...Manucho artık manisada buca da değil..Bence tam anlamıyla yapıp öyle sunun arkadaşlar...
    Gene de emek var ortada teşekkürler...

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by giovanni View Post
    "Büyük liglerdeki transferler eksiksiz olarak dataya yansıtılmıştır." denilince hemen baktım.
    Buca
    Manisa
    Ankaragücü
    çok az değişiiklik var...Daha değiştirilmesi gerekn tonla oyuncu var...Diğer takımlara daha bakamadım bile...
    Hele manisa unutulmuş gibi...Dica sol bek yabancı Gökhan gitti...Manucho artık manisada buca da değil..Bence tam anlamıyla yapıp öyle sunun arkadaşlar...
    sizlere bunu sunmadan hataları nasıl öğreneceğiz ki ? hata olabilir bu kadar süre içerisinde elimizden geleni yaptık

aslında bizlerin pek bir hatasını olduğunu da düşünmüyorum.orada olan oyuncuyu niye yazmayalım.medyada pek yer bulamamış bu gerçekleşen süper lig transferleri.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

Quote Originally Posted by giovanni View Post
    Buca
    Manisa
    Ankaragücü
    Türkiye liginde ufak bir referans site sorunu yaşadık. Çok az değişiklik yok, yüzlerce transfer girildi pek küçümsenecek gibi de değil hem vakit hem emek açısından. Geri bildirimler sonucu v3 'te tamam oturmuş olacaktır yama.
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Mesaj Yetkileri