1 ile 30 arası toplam 126 sonuç

Konu: Efsane geri dönüyor : DİNAR BELEDİYE SPOR (Sezon No : 01 )

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

YAĞMURDAN KAÇARKEN DOLUYA TUTULMAK....

Catanzaro'yu bıraktık geldik ama burada çok zorlanacak gibiyiz... Hiçbir oyuncu kiralık gelmek istemiyor Kontratsız oyuncular da çok kalitesiz ya da kalitelileri bulmak çok zor o kadar oyuncu içinden.Bu sezon takım kötü.Hangi taktiği koyarsam koyayım zorlanacaz ama bakalım....

Bu da ligdeki takımlar...

Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

(10 EYLÜL 2010)

Olmaz başkan,olmaz!
    Hayırdır hocam ne olmaz ?
    Bu takımla olmaz! Tüm bank asya ve 3. lig takımlarını araştırıp size 50'den fazla oyuncu ismi verdim kiralayın diye. 1 tanesini bile razı edemediniz.
    Allah gözünü doyursun 50-60 tane oyuncu ile sözleşme imzaladıkya!
    Onlar sözleşme falan sayılmaz. SAnki para maddesi koyuyorsunuz sözleşmeye.Bedavadan 1 kıytırık kağıt imzalattnız ,hepsi o!
    Orası öyle ama 60 oyuncuyla imzalamak için kullandığımız kalemler masraf değil mi?
    Yuhh diyorum başkan! Bedavadan patates tarlasından seçer gibi alınca zaten denediğimi geri gönderdim.Elde kalanlarla bu sezon düşe kalka ilerleyeceğiz artık. Ama bu takımdan olmaz.Demedi deme sonra.
    Tamam sen hele bir başla da devre arasında kontratsızlardan alırız yine 15-20 tane
    Yaww adamla kafa mı buluyorsunu? Neyse hiçbirşey demiyorum. 2 gün sonra maç var, kadroya hala karar veremiyorum.Hadi iyi günler size.
    İyi günler hocam... Başarılar maçta. Neyseki ilk maçımız içerde.
    Sarıkamış'ı hafife almamak lazım.İnşallah ilk maçtan arıza vermez takım savunması.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Mesaj Yetkileri