-
Ofisime kapanıp halen devam eden İsviçre Challenge Liginde 6. sırada bulunan takımım için en uygun taktiği düşünmeye başladım. Bu arada elim telefona gitti, Türkiye' de yaşayan ve sık sık sohbet ettiğim önemli futbol adamlarından fikir almaktı niyetim.
Telefon 3 kez çaldıktan sonra diğer ucundan nefes nefese bir ses geldi.
- Topun altına girme oğlum, plase yap. Bu yaştan sonra ben mi göstereceğim?
Gülümsedim. Futbolu seven, Dinarspor ile yeni bir serüvene başlamış değerli mentorum Nannar idi sesin sahibi.
- Merhaba sevgili Nannar Hocam.
- Merhabalar Gibbsciğim, nasılsın?
- İyiyim, sizi sormalı. Bak yine sokağa şutladı velet.Kusura bakma antrenmandayım da...
- İsterseniz sonra arayabilirim.
- Önemli değil, zaten başkan maaşları vermedi bu ay, bedavaya futbol sevgimle çalışıyorum.
- Sizi her zaman takdir ettim. Sizden fikir almak istiyorum.
- Dinliyorum.
- Hocam, İsviçre' nin Servette takımının başına geçtim.Sezon başından itibaren yapılan maçları inceliyordum da... Kadroda Eudis diye bir forvetim var. Ne oynatayım sizce.
- Bir tüyo vereyim, Eudis forvette top tutmakta zorlanır. Kanada koyup süratinden faydalanabilirsin.
- Aklımda bulunduracağım. 4 - 5 - 1 rigid standart ile oynatmayı düşünüyorum takımı. Özellikle sürat ve güç konusunda sıkıntılarımız var. Stoperlerimiz ağır, savunma çizgisini geride kurup yavaş tempoda oynayacağım.
- Genelde savunmada kal, oyuncularına sıkı biçimde aerobic ve strength çalıştır. Güç yüklemesi ve iyi savunmayla ilk 5' te tutunabilirsin.
- Çok teşekkür ederim hocam. Başarılar.
- Sana da Gibbs.
Mesaj Yetkileri