data tam anlamıyla felaketOyunda lig görünmediğindenmidir nedir bilinmez ama 14 maçta 13 galibiyet alan teknik direktörün koltugu sallanıyor. her hafta 100 tane mesaj geliyor. en son dayanamayıp istifamı verdiğimde çıkan haber Datanın içler acısı halini ortaya koydu. ayın dosyası konusunda arkadaşa oy vermiştim ama oyumu geri alıyorum, emeğe saygı diyoruz her zaman ama lütfen oyuna da saygı
Neyse ki hatamızdan erken döndük... Dinarspor kariyeri başka bir dataya kadar bitti.... Catanzaroyu yönetim açarsa devam edeceğim....
istifa eden Ben, yerine düşünülen yine BenBu hata datadan mı yoksa oyundan mı kaynaklanıyor bilinmez ama bu kariyere daha afzla katlanamazdım ...
![]()

Oyunda lig görünmediğindenmidir nedir bilinmez ama 14 maçta 13 galibiyet alan teknik direktörün koltugu sallanıyor. her hafta 100 tane mesaj geliyor. en son dayanamayıp istifamı verdiğimde çıkan haber Datanın içler acısı halini ortaya koydu. ayın dosyası konusunda arkadaşa oy vermiştim ama oyumu geri alıyorum, emeğe saygı diyoruz her zaman ama lütfen oyuna da saygı