Quote Originally Posted by sokullu View Post
@sentugo sen galiba bursasporla oynuyorsun. ben ikinci sezondayım. sana birkç sorum olacak.

sinan bolat
ali tandoğan (bek-destek)
atila turan (bek destek)
ruhasz (defans göbek-savunma)
ibrahim öztürk (defans göbek-koruma)
hüseyin cimşir (defansif orta saha-savunma)
ivan ergiç (çift yönlü orta saha-destek)
batalla(çok yönlü oyun kurucu atak)
turgay bahadır (kanat atak)
ozan ipek (kanat atak)
sercan (uç santrafor)

oyantıyorum

volkan şen sakat 5 ay. o yüzden turgay oynuyor.

diziliş de 4-1-2-2-1 gibi ergiç-batalla tam orta sahada. oldukça da iyi gitti ilk sene şamp, liginde çeyrek finalde elendim. ligde son hafta 2. oldum. (fener inanılmaz benim oyunda)

bu sene de iyi sayılır ama deplasmanda çok zorlanıyorum. antalya- manisa falan yeniyo beni.

kadroda kadlec var ne oynattısam olmadı. 0 gol, rivas gelmedi ibrahim öztürk ile oynamak zorunda kaldım. diarra gelmedi, hüseyin oynamakta. neler öenerirsin, oyuncu yeri-taktik-transfer anlamında.
Açıkçası sen benim ilk sezon elde ettiğimden daha büyük başarılar elde etmişsin. Ancak yine de güzel soru sormuşsun elimden geldiğince cevaplayacağım

Öncelikle ilk 11'inde ki oyuncuların en iyi hangi rollerde oynayabileceğini tartışalım..

sinan bolat
ali tandoğan (bek-destek)
atila turan (bek destek) [Marking (marke etme) özelliğini özel antremanla çalıştırman lazım]
ruhasz (defans göbek-savunma)
ibrahim öztürk (defans göbek-stoper)
hüseyin cimşir (Ball winning midfielder ya da Anchor Man (Top kapan adam) -savunma)
ivan ergiç (çift yönlü orta saha-destek)
batalla(çok yönlü oyun kurucu atak)
Volkan Şen (Gizli forvet atak)
ozan ipek (kanat atak)
sercan (Poacher yani beleşçi golcü)

Yani aslında sen neredeyse bire bir bu dediklerimi yapmışsın..
Hüseyin'e normal bir görev vermişsin, top kapan adam vermen daha etkili olur
Volkan Şen ya da Turgay Bahadır'a Gizli forvet görevi vermen lazım. Özellikle Volkan çok iyi oynuyor bu görevde..
Sercan'a da Uç forvet vermişsin, Türkçe olduğu için tam ingilizce karşılığını bilmiyorum ama Sercan Poacher(Beleşçi Golcü herhalde ) den başka bir şey oynamaz.. Açıkçası uç forvet oynadığı zaman kaç gol attığını merak ediyorum

Taktikteki diziliş en doğru diziliş Bursaspor için.. Zaten gayet iyi başarılar almışsın

Oyuncular için defansın göbeğine Paolo Dellafiore var. Hem ucuz hemde düşük maaş istiyor. Hemde çok gol atıyor.. Ya da Leonel Galeano var.. Kendisi çok üst düzey bir fedans oluyor.. Sanırım sen 2. yılda 7.5M pound gibi bir paraya 48 ay taksitle alabilirsin.. Müthiş oluyor..

İbrahim Öztürk'e görev vereceğine Serdar Aziz'e şans verseydin.. Sırıtmıyor açıkçası..

Defansif Ortasahada top kapan adam olarak görevlendirdiğimiz için Bursaspor'a gelebilecek oyuncuların ararken aklıma gelenler şunlar; Ognjen Vukojevic , Sime Vrsaljko , ya daha çok var.. tackling, marking gibi özellikleri 14 ve üstü olan tüm oyuncular olur açıkçası.

Kadlec e Poacher(Fırsatçı Golcü) oynar.. Ama daha iyi oynaması için 1 sene daha gelişmesini beklemen gerekiyor..