Sayfa 7 / 12 İlkİlk ... 56789 ... SonSon
181 ile 210 arası toplam 340 sonuç

Konu: Fm 2011 Oyun İçi Bilgi Alışverişleri

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bir futbolcunun(kendi futbolcumuz) gollerini genellikle hangi bölgelerden attığını görebiliyor muyuz ?
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Tam takıma yeni transferler yaptım (Takımım Fulham) artık sezona girmeye az kaldı ki L'pool teknik direktörü İngiltere milli takımı için istifa etti adamlarda hemen bana teklif ettiler ne yapsam bilemiyorum bir yanda liverpool diğer yanda bu sezon çok umutlu olduğum takımım

Nesil
    2009
    Yer
    Samsun

Çok zor bir durum beBen olsam Fulham ile devam ederim.

Arkadaşlar ben yardım istiyorum.
    Bu arada ingilizcenin de gözü kör olsun diyerek sorunuma başlayayım
    Bne takımda oynatmadığım ve fazla maaş verdiğim bir oyucuyla karşılıklı olarak sözleşme feshi yaptım.ve bir çok oyuncum unhappy olarak karşıma geliyor.ve doğal olarak takımdaki moral bozukluğu nedeniyle maç kazanamıyorum.Oyuncularla birebir görüşmelerde ingilizce nedeniyle zorlanıyorum.Lütfen bu konudaki önerilerinizi bildiriniz.Acill Yardımmm!!!!!!!!!!

Quote Originally Posted by futbolog37 View Post
    Arkadaşlar ben yardım istiyorum.
    Bu arada ingilizcenin de gözü kör olsun diyerek sorunuma başlayayım
    Bne takımda oynatmadığım ve fazla maaş verdiğim bir oyucuyla karşılıklı olarak sözleşme feshi yaptım.ve bir çok oyuncum unhappy olarak karşıma geliyor.ve doğal olarak takımdaki moral bozukluğu nedeniyle maç kazanamıyorum.Oyuncularla birebir görüşmelerde ingilizce nedeniyle zorlanıyorum.Lütfen bu konudaki önerilerinizi bildiriniz.Acill Yardımmm!!!!!!!!!!
    Herhalde takımdaki çoğu kişinin sevdiği, saydığı bir futbolcuymuş.Ayrıca information bölümünde, icons, legends, favoured personal bölümünde ismi varsa yönetim ve oyuncu kadrosu gidişine üzülmüştür.
    Ben de dolaylı olarak aynı şeyi yaşadım. Çok kötü oynadığı bir maç sonrası Arda' ya kızgın olduğumu belirttim ve takımın yarısından fazlası unhappy oldu, bazıları da ' En iyisi pişman olacağım bir şey söylemeden gideyim. ' dedi.( It is good to leave before i say something i regret - gibisinden bir şey. )
    Defalarca konuştum, şikayet edip mutsuz olan herkesle. Bazılarına ' Takımı hep birlikte ileri taşıyacağız ' sözü verdim, mutlu oldular, bazısının performansı arttı. Bazıları da ' I do not believe you ' yani ' Sana inanmıyorum ' dedi.
    Bunu bir nebze de olsa indirmek için, maç öncesi takım konuşmasında herkese ' I have faith your ability ' derseniz faydası olacaktır. Hatta bir süre boyunca, kötü oynayan ya da kart görenlere ' None ' seçeneğini işaretleyin yoksa daha da isyan edebilirler
    Kolay gelsin.

maç talimatlarını neye göre yapıyosunuz arkadaşlar?

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Harun Aslan View Post
    maç talimatlarını neye göre yapıyosunuz arkadaşlar?
    Oyun içindekilerimi yoksa maçtan önceki hazırlık kısmımı ?

onlarca stoper e baktım yıl 2015 ömer toprak kadromda bana türk ve iyi bir stoper söyleyebilir misiniz

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by achillesgg View Post
    onlarca stoper e baktım yıl 2015 ömer toprak kadromda bana türk ve iyi bir stoper söyleyebilir misiniz
    Beşiktaştan sezer özmen kayseriden eren güngör serdar kesimal stuttgartan serdar taşçı işini görür diye düşünüyorum
    eto'o bitmiş.

eren güngör ve ersan adem gülüm.ikisi de banko oynayabilecek stoperler bence.ikisinden de çok memnunum.öneririm.

taşçı gelse olacak da gelmiyor serdar kesimal ı aldım sezer özmen i de alabilirim

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

taşçı gelse olacak da gelmiyor serdar kesimal ı aldım sezer özmen i de alabilirim
    sezer özmen i de alırsan uzun yıllar sıkıntı yaşamazsın ama joker rolünde istersen aykut demiride önerebilirim defansın heryerinde oynayabiliyor .
    eto'o bitmiş.

Maç içindeki talimatlar kardeşim, nasıl talimatlar veriyosunuz ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bende bütün temalarda haber yazılarının rengi sarı oldu yav. Koyu temalarda sıkıntı yaratmıyorda beyaz olunca bütün iş karışıyor. Var mıdır bi çözümü ?

Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

Penalty saving, one on one özelliğini mi geliştiriyor ?

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Beşiktaşla 11.3 yaması ile yeni oyun açtım. Antreman programını başka bir yerden aldım, koçlarım da yeterince kaliteli. Diğer oyuncular bayağı kendini geliştirirken Necip Uysal jumping özelliği dışında kendini hiç geliştiremedi. Normalde hep bayağı geliştirirdi kendini neden böyle olmuş olabilir.

Quote Originally Posted by ozaniel View Post
    Beşiktaşla 11.3 yaması ile yeni oyun açtım. Antreman programını başka bir yerden aldım, koçlarım da yeterince kaliteli. Diğer oyuncular bayağı kendini geliştirirken Necip Uysal jumping özelliği dışında kendini hiç geliştiremedi. Normalde hep bayağı geliştirirdi kendini neden böyle olmuş olabilir.
    Antreman programından memnun değildir 100% değiştirip genel programa alırsan artırır. Bendede 190 PA lı bir eleman aynı şekilde oldu 1 sezonda 1 artış anca gösterdi sonradan anladım antremandan memnun değil diye msj gelmiş takım konuşmasında

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Teşekkür ederim, şimdi değiştirdim antreman programını.

Arkadaşlar Takımım Newcastle, İlk sezon League Cup'u aldığım için UEFA'ya katıldım.
    Valencia'ya grup maçında 3-0 yenildim fakat gollerin 3'üde kornerden,Neden olabilir?
    Şimdiden teşekkürler.Birde bende çok sakatlık oluyor sizdede öylemi?

Nesil
    2006
    Yer
    https://t.me/pump_upp

Ben de Fenere 5-2 yenilmiştir 4 korner golü var içinde.
    Defansif korner ayarlarını yapın. Uzun oyunculara mark tall player, kısalara mark small player gibi.

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya / 07

Sunderland de ilk sezon kiralık oyuncu dolu.İkinci sezon için devre arasında transfer yapmayı düşünüyorum.Düşündüğüm bölgeler.

DC-DR-DL-DMC

Atak oyun yapısına sahip bir taktikle oynuyorum.Birde Gyan'ın yanına Kim iyi gider.Takım şuanda galibiyet serisine bağlamış durumda ama oyun olarak daha iyi olacağımızı düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

DC Blackburn'den Samba,yine DL Blackburn'den Olsson.Gyanın yaınanda Santa ruz'u alabilirsen City'den çok iyi olur.

Nesil
    2006
    Yer
    Adana

beyler 11.3 ü türkçe oynayabilen varsa özel mesajla linkini atabilir mi lütfen?

Quote Originally Posted by ToRoSKaPLaNı View Post
    beyler 11.3 ü türkçe oynayabilen varsa özel mesajla linkini atabilir mi lütfen?
    aynen beyler banada atabilirseniz sevinirim?

arkadaslar, takimim kucuk olcekli bir klup oldugundan alt yapi sorunum var. ilerleyen yillarda dahada artacak. avrupa kupalari ve ligdeki oyuncu sinirlarini ayarlamak icin, diger takimlardan youth contrat oyuncular almak istityorum.

ama anlamadigim, 16 yasindaki adamlar ucret pazarligi yapiyor approach sign dedigimde bu normalmi?

birde bu cocuklari kac yasinda alirsam hem ulkede yetismis hemde klup altyapisinda yetismis sayilirlar?

tesekkurler.

Nesil
    2004
    Yer
    avcılar

oyuna başlarken manager geçmişini uluslararası futbolcu seçeneği olarak belirlerseniz daha gerçekçi oluyor oyun mesela ben yapıyorum milli kariyerim gözüküyo 68 maçta 24 gol gibi mesela

Nesil
    2006
    Yer
    Bitlis

arkadaşlar sunderland ile oynuyorum.. çok acil bi sağ bi de sol bek lazım.. hatta mümkünse bir de hızlı stoper.. çıldırmak üzereyim.. her maç bireysel hatalardan gol yiyorum..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sene sonu açılı olan liglerde gol kralı,kim şampiyon ,yılın oyuncusu vs.gibi haberleri nasıl getirebilirim?Detay seviyesiyle alakalı olabilir mi?

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe'ye aldığım en iyi koç kadrosu, belki birilerinin işine yarar.

Bruno Demichelis - Assistant Coach - Strenght - 5 Yıldız
    Bernhard Peters - Coach - Tactics - 4,5 Yıldız
    Paul Winsper - Fitness Coach - Aerobic - 5 yıldız
    Frank Brugel - GK Coach - GK - Shot Stopping - 5 Yıldız
    Flavio Tenius - GK Coach - GK - Handling - 5 yıldız
    Quintiliano Lemo Filho - Coach - Ball Control - 5 Yıldız (Brezilya açık olması gerekebilir)
    Egenio Carlos de Souza - Coach - Shooting - 4,5 Yıldız
    Doctor Khumalo - Coach - Attacking - 4 Yıldız -> (World Class coach)
    Flavio Tanajura - Coach - Defending - 5 Yıldız

+
    Marco Rota - Coach - Joker
    Hepsinin iş gücü light olmasını istiyorsanız ve altyapıyı birine bırakayım diyorsanız Marco Rota´yı da coach olarak alın ve training light olmayanlara ekleyin (A takım ve u18s)‚ alt takımları da ayarlardan ona bırakın mis gibi

Hepsini bu formda alırsanız ve youth coach olarak hiç staff almazsanız hem A takım hem de u18s için bu şekilde kullanabilirsiniz. İyi scoutlar ile beraber scouting knowledge tavan yapıyor

Bir ara ayrı ayrı hepsinin isimlerini personel platformunda açacağım.
    Last edited by Cengo : 28.Nisan.2011 at 03:19
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Arkadaşlar run with ball seçeneğinde amaç tam olarak nedir oyuncuya sık sık çalım atmasınımı söylüyoruz yoksa topla ilerlemesinimi?

Sayfa 7 / 12 İlkİlk ... 56789 ... SonSon

Mesaj Yetkileri