1 ile 23 arası toplam 23 sonuç

Konu: Kovulmak

Hybrid View

Nesil
    2006

Eğer kazanma oranınız %40larda ise çok rahat kovuluyorsunuz. Bir kaç ultimatom ve sonrası belli, güle güle... Eğer galibiyet oranın düşük ise bundan olabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by kalemci View Post
    juveye sezon ortasında geldim takımı 11.likten 6.lığa taşıdım. ertesi sezon uefada gruplarda 6da 6 yaptım ligde ise 8.ydim ama liderle aramda 3 puan 2. ile bir puan fark vardı lig karışmıştı biraz 17.haftaya kadar tuttular sonra kovuldum bayada emek harcamıştım transfer olsun teknik ekip olsun 3 ay boşta kaldım milan teklifte bulundu. ertesi sezon 14.haftada 3. iken under security demeye filan başladılar artık skıldım kapattım
    Quote Originally Posted by rainmakerr View Post
    iyi okumadın herhalde adam 3 puan alsam 1. olucam diyor yani başarılıymış ona rağmen kovmuşlar benim durumumun aynısı.
    arkadaşlar o kariyerde 7. sezona geldiğimde lazio serie b'ye düştü acaip keyiflendim bende. save silinmeseydi koyardım.
    adam 6. imiş önceki sezon,sonraki sezon daha fazla beklenti içine giriyorlar ve ligde 8. olduğundan kovuluyor. 3 puan da olsa 1.ile ,yerin önemli oluyor ne yazık ki. Yani bende de mesela bursaspor,kayserispor vs. diyelim ki 6.lık beklenti,7.olunca 1 puan farkla güvensiz oluyor durumları.

Mesaj Yetkileri