Quote Originally Posted by Lim10 View Post
Öncelikle yazımı dikkatli okursanız, eski serilerdeki yüksek satışlardan rahatsız olduğum anlamını çıkarırsınız zaten. 3.5M$ civarına aldığım Zezinho'yu 18 M$, 850k$'a aldığım Krivets'i 13.5$, 700K$ aldığım Verkhovtsev'i 8.5 M$ gibi rakamlara satmıştım.Ki bence bunlar aman aman transfer başarıları değil, normal olması gereken satışlardır.Bunda altında bit yeniği ararcasına bir üslupla irdeleyici sorular yöneltmenin anlamı yok.
Benim rahatsız olduğum yüksek fiyata satmak değil ki; yüksek fiyata almak.

Şu an almayı düşündüğüm tüm oyuncuların fiyatı 100 m üzeri.
Bu oyuncuları almak için 2 tane 170 ca oyuncu önerdim reddedildi.

Benim rahatsız olduğum şey ayarlardan kaynaklanabilen 2 katının üzerine satamamam ama alırken mesela 10 milyon edene 100 milyon vermek zorunda olmam.

Madem 2 kattan fazlaya satamıyorum,2 kata kadar ödeyip almam da gerekmez mi?
yani ne saçma şey,şu an 170 ca oyuncumu satmaya çalışıyorum barcelona talip ama teklif
etmiyor ben takas teklif ediyorum onu da reddediyor onun yaptığını yapıp 100 milyon yapıyorum teklif yok fm genie scout a bakıyorum 79 milyon mesela parası var 79 m yapıyorum gene teklif yok.

illaha da ben 170 ca lıyı 10 m sa 20 ye satıcam sonra 100 verip 185 liği alıcam.
Ondan kar elde edemiyorum.

Oyuncu satarak artı clauses ları kullanarak verilen bütçeyle beraber (56 m filan) 70 m para yaptım ama 100 gerekiyor bana,dediğim gibi takası reddediyorlar,100 m altını da reddediyorlar,100 milyonum da yok.

Ben nasıl yaptığınızı soruyorum sadece yoksa işin arkasında çapanoğlu aradığımdan değil işi bende öğreneyim ki bende öyle yapabileyim istiyorum.

ben fm 2006 da + 10 milyona satış yapabilyordum. ama mesele gelir gider farkında. fm 2010 da satarken 2 katına satıyor,alırken 5-10 katına alabiliyorum.Bu da uçurum yaratıyor.

Bi zahmet 100 milyonluk adamı nasıl alabilirim (örnek c.ronaldo,messi falan) ve bendeki 170 ca lığı o kadara nasıl satabilirim fm 2010 da bi anlatırsanız memnun kalırım.

Yoksa size çıkışmıyorum sadece öğüdünüzü almak istiyorum.

İyi oyunlar dilerim.

Quote Originally Posted by ozaniel View Post
Formda olan ve transfer listesinde olmayan oyuncuların fiyatı yüksek oluyor, sen oyuncunu elinden çıkarmak istiyorsan belli bir fiyatın üstüne çıkamazsın, eğer başka kulüpler oyuncuna teklif yaparsa fiyatı yukarılara çekebiliyorsun.
Bu sene Quaresma için 20 milyonluk teklif yapılmış(Demirören'in dediği doğruysa) ama kirada Holosko'nun maaşını bile Beşiktaş ödüyor. Burada oyuncu kalitesi farkı da var ama Holosko elden çıkarılmak zorunda olduğu için kiralık olarak maaşını bile ödeyen çıkmadı.
İşte bende buna kızıyorum.Alırken 100 istiyorlar,satarken değerini (fm 2006) yada maksimum 2 katını (fm 2010) veriyorlar.

Bi zahmet 100 m a adam nasıl satılır yada 79 varsa parası, 79 a nasıl satılır veya 2 katı verip nasıl
adam alınır bi diyen çıkarsa çok sevinicem.

Holoskonun durumu şöyle: sakat olduğu için oynayamayacak diye biliyorum ben uzun süre,Bjk de yabancı statüsü dolayısıyla kurtulmak zorunda,düzelip bir süre oynarsa normal kiralık prosedürü olur,sonra ya döner klübe ya büyük ihtimal istenmiyorsa gider ama bu arada bu müddetçe yüzünü görmeyeceklerinden kısmi bir rahatlama söz konusu.

Hadi kolay gelsin.