Başarılar Dilerim ..![]()
Başarılar Dilerim ..![]()
Mayıslar sizin olsun biz Nisan'da şampiyonuz
Teşekkür ederim ikinize de arkadaşlar.
Kariyere yavaş yavaş başlıyorum artık.
Transfere öncelikle kadroda düşünmediğim yaşlı oyuncuları satarak başladım. Bu bağlamda Ujfalusi ve Juanito takımdan gönderildi.
Sonrasında kadro analizi yaptık ve gereken mevkilere takviye yaparak bol alternatifli bir kadro kurduk.
Yeni transferlerimi tanıtayım sizlere.
Ortasahanın ortasında Brezilya'lı Paulo Assunçao'nun yeri garanti. Ancak Tiago ve Raul Garcia bizi 3 kulvarda başarıya götürebilecek kapasitede oyuncular değil. Genç Ignacio Camacho, Merida ve Mario Suarez de pek güven vermiyordu. Bu yüzden ortasahaya oyunun iki yönünü de oynayabilen hem de vatandaşı Assunçao ile uyum sağlayabilecek Fernandinho'yu Lucescu'nun takımı Shakhtar Donetsk'ten transfer etmeyi uygun gördüm.
Kanatlarda Simao ve Reyes'in yerleri garanti ancak bu iki oyuncunun yedeği bulunmuyordu takımda. Brezilya'yı Filipe'yi zaman zaman sol açık düşünebilirim ancak yine de bu mevkiye transfer yapmam şarttı. Bu yüzden bu mevkiye hem sol bek hem de sol açık oynayabilen Fabio Coentrao'yu ve de çok güvendiğim Arda Turan'ı transfer ettim. Arda'ya sağ açık oynamayı öğreteceğim vereceğim antremanlarla.
Forlan ve Agüero gibi süper iki forvet oyuncusuna sahip olmama rağmen yedek olarak elimde bir tek genç yetenek Diego Costa vardı. Bu yüzden bir forvet daha almayı uygun gördüm. Bu mevkide iki dünya çapında oyuncum olduğu için çok para harcamak istemedim ve kadromdaki Portekiz'li oyuncularında çokluğunu göz önüne alarak Hugo Almeida'yı kiralık olarak kadroma kattım. Sezon sonu bitecek olan Almeida'yı bu sezon iyi performans sergilemesi halinde kadromuza katacağız.
Ortalama düzeyde olan sağ bek oyuncumuz Juan Valera'ya güvenerek üç kulvarda başarılı olmanın zor olacağını düşündüğümden bir de Arda yalnız kalmasın diye Gökhan Gönül'ü transfer ettik.
Juanito ve Ujfalusi'nin ayrılmasından sonra stoper mevkinde sadece Godin, Alvaro Dominguez ve Perea kalmıştı. Bu yüzden bu mevkide rotasyon yapabilmek amacıyla alt yapıdan Pichu Atienza'yı A Takıma çıkardık. Ayrıca Arjantin'li stoper Forlin'i de kadromuza katarak transferi kapattık.
Transferi kapattığımı düşünürken bir anda genç bir oyuncumun takımında ayrılmasıyla şoke oldum. Javier isimli genç kaçar gibi Barcelona'ya kasamıza 1M £ bırakarak gitti ancak Barcelona aldığına göre sağlam potansiyeli var heralde keretanın. Kaçan balık büyük olabilir
Yeni transferlerimiz de takıma katılınca hazırlık kampına başladık ve gol yemeden çok güzel sonuçlar alarak yeni sezona hazır duruma geldik.
![]()
7