kariyer takibi konusuna gelince, beni takip edenler bilirler, genelde açtığım kariyerler en çok takip edilen kariyer oluveriyor. Sağolsun arkadaşlar takip ediyorlar. Güzel paylaşımlarımız ve hoş sohbetlerimiz oluyor.... Hatta kariyer açmadığımda facebook, msn ya da buradan özel mesajla kariyer açmam konusunda istekler de oluyor. Eskiden kariyer alanı daha canlıyken görüntülenme sayısında 50.000'i geçmiştik arkadaşlarla... Açılan kariyerlerde benden daha başarılı arkadaşlar yok mu? Elbette var... bu konuda müzdarip olan birkaç arkadaşla konuştuktan sonraki tecrübelerime dayanarak şunu söyleyebilirim. Eğer kariyeri takip edilsin amacıyla açarsanız takip edilmediğinizde sıkılmanız doğalAma eğer oynadığınız oyunu öyküleştirip hayal kurarak oynuyorsanız onu buraya keyifle aktardığınızda zaten takip edilmeseniz de kendiniz okuyarak zevk alırsınız. ben çoğu kariyerimde en sona geldiğimde ilk sayfaları açıp takımı nerelerden nerelere getirmişim diye okuyorum
Bir de dediğim gibi çok düz sadece SS lerle verilen kariyerlerin takip edilmemesi çok doğal. Çünkü insanlar keyif alırsa 2. kez gelir. yoksa bir kez bakan bir daha açmaz. Açıkçacı ben kariyer yayınlamaktan çok zevk alıyorum ama vaktim olmadığında yayın yapamıyorum. Belki size inandırıcı gelmez ama 1 kişi bile takip etmese de ben 10 sezon hiç sıkılmadan yazarım
Çünkü ben bu oyundan ve oyunumu öyküleştirerek ,hayal kurarak oynamaktan keyif alıyorum
![]()