Bende başıma gelen korkunç bir hikayeyi paylaşmak istiyorum..

fm 2011 de başıma geldi.. Sene olmuş 2013. Real Madrid, Karim Benzema'yı satılık listesine koymuş.. Bonservis bedeli olarakta yaklaşık 6 m pound istiyor.. Bende de o zamanlar para çok.. O sene denedim klübü teklifi kabul etti ama Benzema, Real'den aldığı astronik maaşı benden de istedi.. (yıllık yaklaşık 6-7M pound falan istiyordu) Bende o sene maaş bütçem az olduğu için alamadım..

Bir sonraki sezon başında yeni transfer ve maaş bütçesiyle Benzema'yı aldım.. Buradaki amaç alıp, kiralayıp ya da oynatıp, 2 katına 3 katına satmaktı.. Sonuçta adı da var, profili de iyi.. Kar elde etmek istiyorum o sıralar Kendisine dediğim gibi yıllık 6-7 m pound verdim.. O sene oynatmayacağımdan dolayı kiralamaya koydum.. Man. City hemen kiraladı.. 600k bedel ve maaşının %100 ünü verdiler.. İyi dedim, bunlarda para var, gelecekten payıda 12M yaptım kabul ettiler...

BİR DE NE GÖREYİM!!! TAKIMDA BULUNAN PAULO HENRIQUE,NEYMAR,JAPON BİR OYUNCU sözleşmelerinde gizli bulunan şu özellikten(High earned) dolayı Benzema ile yıllık aynı maaşı almaya başladılar otomatik olarak..

Takımda 5 tane oyuncu yıllık 6-7 M pound almaya başladılar anında K bu oyuncular yıllık maksimum 3 alıyorlardı

Ben bu durumu çok geç farkettim.. Devre arasında farkettim.. O oyuncuları sattım. oyunu kapadım.. Zevkimi kaçırdı bu özellik

Sezon sonunda ise Benzema, Man. City de 2 maç oynamış, gol atamamış... Man. City de almadı Benzema'yı.. Elimde patladı..

Azcık kar edicem derken ettiğim zarar paha biçilemez değil mi ?