Başarılar,umarım uzun soluklu olur.Transferleri keşke 48 ay taksikte yapsaydın daha iyi oyuncular alabilirdin.Hazırlık maçları pek iyi geçmemiş.![]()
Başarılar,umarım uzun soluklu olur.Transferleri keşke 48 ay taksikte yapsaydın daha iyi oyuncular alabilirdin.Hazırlık maçları pek iyi geçmemiş.![]()
başarılar dilerim kadro zaten iyi selcuk transferide bence mantıklı bi transfer olmuş ya gaza geldim bendemi açsam bi beşiktaş kariyeri
Tayfuru Nasıl Gönderdin, Yönetim Engelliyor. Aracı Program mı Kullandın.
En Azından Benim Her Oyunda Gitmesini Engelliyor BaşkanYanlış Anlama Sakın Hocam
![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Teşekkürlerİstiyosan
Yok yav ne yanlış anlaması olabilir.Bide turksportal'ın update'ni kullanıyorum belki ondan kaynaklanıyor.İkitane menejer yardımcısı vardı.Monolo ruiz ve tayfur hoca 2sinede karşılık sözleşme iptal etmeyi teklif ettim.İkiside bi miktar para karşılığı kabul etti.Mesajlarda ne kadar istediği yazıyodu ama baya bir arkada kaldı o mesaj.
![]()
UEFA AVRUPA LİGİ
Young boys deplasmanından guti'nin sakatlanması necibinde olmaması yüzünden hedefimiz beraberlikti.Bunuda başardık.
-------------------------------------------------------------------------------------------
SPOR TOTO SÜPER LİG
İlk maçımız bize ters gelen takım ibb'ye karşıydı.Fakat sanıldığı gibi zor bir maç olmadı ve rahat kazandık
--------------------------------------------------------------------------------------------
SPOR TOTO SÜPER LİG
Ligte ilk defa taraftarımız karşısına çıktık.Onlara güzel bir oyun ve 3 gol seyrettirdiğimiz için mutluyum
Lige Çok iyi başlamışsın hocam![]()
lige harika başlamışsınrövanş maçını rahat alırsın gibime geliyor.
İBB'yi yenmek ala , AG'yi yenmek aliyülala valla![]()
Hocam gazeteci olarak bir sorum olacaktı size; Kaleci sıkıntınız olacak gibi düşünüyorum ben sizinde fikirlerinizi alabilirmiyim acaba??
Hocam aklına kurt düşürmek değil amacım ama bu kadar iyi takıma cenk'i yedek bırakacak bir kaleci lazım diye düşünüyorum avrupadad kolaylar işin baya ozaman
UEFA AVRUPA LİGİ
Guti'nin dönüşü iyi oldu bu maçta.Taraftarımızın desteğiyle rahat bir maç aldık.Gruplara kaldık
Kolay bir gruba düştüğümüzü sanıyorum.Psv'den başkası bizi zorlamaz.En kötü 2.oluruz
----------------------------------------------------
SPOR TOTO SÜPER LİG
Galatasaray deplasmanında güzel başladık ve erken dakikada golu bulduk fakat arda turan'ın nefis frikik golüyle 1-1 oldu.Ama Simao çıktı ve penaltıyı attı.Sonralarda 10 kişi kaldık ve kontrataklarla çok pozisyon yakaladık ama atamadık
Eskişehir maçı öncesi çok eksiğimiz vardı fakat çok iyi başladık maça.İyi oynadık ama son dakkikada eski dost tellonun penaltısıyla kaybettik.
---------------------------------------------------------------------
ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI
Avrupa Liginde ilk 2 için avantajlısın PSV ile liderlik mücadelesi yaparsın iyi şanslar.
...
çok iyi gidiyorsun.Devam eder inşallah
Takım kalite doğru komutlarla çok üst düzey bir oyun ortaya koyabilir.Başarılar.
başarılar lige iyi başlamışsın gsyi yenmeni beğenmedimAvrupada en azından 2. olmanı bekliyorum
![]()
galatasaray maçında sanki biraz kötü oynamışız ama kazanmışız
Uefa Avrupa Ligi
Güçsüz rakibimize karşı rahat bir galibiyet aldık.Farkı dahada açabilirdik ama atamadık.Fakat sonradan maçlara bakınca psv yenildiğini gördüm ve bu galibiyet dahada önemli oldu
--------------------------------------------------
Spor Toto Süper Lig
Uefa maçından sonra oyuncularım yorgundu.Selçuk,ismail ve ernst çıkardım.İlk yarıda 1-1lik bir skorla girdik.2.yarı oyuncularıma kazanabiliriz dedim.Onlarda inandılar ve 4-1 yendik.
Sivasspor bizi zorlamayacağımızı biliyoduk ve öyle oldu.Bu maç kalecimize fazla iş düşmedi.
Oynayacağımız manisa maçını düşünerek bir kaç rotasyon yaptım
oynayan oyuncularda beni yanıltmayarak iyi oynadılar.
----------------------------------------------------------------------
SPOR TOTO SÜPER LİG
Bu maç bizi zorlar diye düşünüyorduk.Çünkü rakip takım kontra
lara iyi çıkıyordu.Fakat beklediğim gibi bir maç olmadı.Rahat bir
galibiyet aldık.Antalyada yenilince liderlik koltuğuna oturduk.
-----------------------------------------------------
AVRUPA LİGİ
Psv süpriz yapıp yenen aik bize karşı süpriz yapamadı.Kırmızıyı yedikten sonra çok rahat bir oyun sergiledik.