1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: Menejerlik teklifi

Hybrid View

retıret yaptım uzulerek yenı menejer ekle olarak aynı takımıma gectım artık uluslar arası mıllı futbolcu gosterıor teklıf gelırmı dersınız?

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by brknesta View Post
    retıret yaptım uzulerek yenı menejer ekle olarak aynı takımıma gectım artık uluslar arası mıllı futbolcu gosterıor teklıf gelırmı dersınız?
    Sıfırdan başlamış oldun yani.Bir iki sene başarılı olursan gelir diye düşünüyorum.Gelmezse bile adın başka kulüplerle kesin olarak anılır bence.

ben galatasarayın basımdayım yil 2017 bana bugune kadar baska takımlardan teklıf gelmedı ama mıllı takımıda yönetıyorum ilk basladıgım zaman yarı profesyonel yapmıstım bunla bir ilgisi var mi şuan işe world classım

Quote Originally Posted by rammstein7 View Post
    ben galatasarayın basımdayım yil 2017 bana bugune kadar baska takımlardan teklıf gelmedı ama mıllı takımıda yönetıyorum ilk basladıgım zaman yarı profesyonel yapmıstım bunla bir ilgisi var mi şuan işe world classım
    Türkiye liginin ratingi düşük.. Başka bir ligde olsan çoktan kapılışıyodun o itibarla.. Teklif alman zor gözüküyor..

Quote Originally Posted by brknesta View Post

Büyük bir ligden başlaman daha iyi olurmuş.. Zira kopenhagla teklif alman için bayağı bir ilerlemen gerekecek..

Mesaj Yetkileri