1 ile 30 arası toplam 374 sonuç

Konu: Son Kumar:2014 Dünya Kupası |TÜRKİYE 4. Sezon|

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

VE BEKLENEN FİNAL EŞLEŞMESİ

Maracana'da 76.000 biletli taraftarın önünde oynanan mücadelede İsviçre Fransa'yı 38.dakika da Nassim Ben Khalifa'nın attığı golle 1-0 yenerek dev finalde Milli takımımızın rakibi olmayı başardı. Fransa ise Finalden bir gün önce Kamerun ile 3.lük mücadelesine çıkacak.

@urwrdskkn

Aslında sürpriz olmadı İsviçre'nin çıkması çünkü İsviçre'nin kalecisi Benaglio turnuvada şuana kadar 1 gol yedi (ikinci tur portekiz maçı) ve Batuhan ile Mevlüt'süz çıkacağımız bir maçta inanılmaz bir handikap olacak bizim açımızdan.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Milli Takımımızın Dünya Kupasında Finale Çıkmasının Çoşkusu Yaşanırken Bütün Yurtta Sevinç Gösterileri Yapıldı. Bunun Yanında Finalde Santrforsuz oynayacak olmamız büyük tartışmalara yol açtı İşte futbolun duayenlerin bu konudaki söylemleri...

Ahmet Çakar:Bakın Beyler çok tehlikeli sularda yüzüyoruz ben başındandır İbrahim efendiden bir halt olmayacağını söylemiştin kupada finale çıkmak falan bunlar hikaye buradan federasyona sesleniyorum EYY FEDERASYON sizde bir parça gurur varsa finale çıkmazsınız

Erman Toroğlu:Bence forvetler çok gol atmaktan sakatlanıyor tabi bu goller sahada mı atılıyor tartışılır federasyonun duruma at gözlüğüle bakmaması gerek

Ömer Üründül:Elimizde kullancağımız bir Tuncay Şanlı var. Tuncay futbolu biliyoo orda oynayabilir Hakan Şükür tipi çağdaş bir forvet bloklar arası bağlantı kurarak organize bir şekilde kollektif bir uyumla maçı kazanabiliriz buna dikkat etmek lazım erdoğan

Gökmen Özdenak:Forvet alıyorsun Kanat yok, Kanat alıyorsun Forvet yok ağmğğma kğaoaoyuim bu nasıl iş?

Rıdvan Dilmen:Tuncay'ın bu eksikliği gidereceğini düşünüyorum, Tuncay iyi bir forvet ama bir Alex değil

Ali Sami Alkış:Turgay abi şimdi Federasyon dese, çık Ali Sami forvet oynasa dese...

Turgay Şeren:Yok ebenin ama ali sami

Can Bartu:Bugün antrenmanlarda Batuhan'ı çok etkisiz görüyorum Muhabir: Efendim Batuhan sakat antrenmanda yok

Serhat Ulueren:Bu konuda çok önemli bir gizli tanığımız itirafçımız var evet sizi dinliyoruz.

İtirafçı:8 kişiydiler ayaklarında top vardı karanlıktı içkiliydim göremedim
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    VE BEKLENEN FİNAL EŞLEŞMESİ

Maracana'da 76.000 biletli taraftarın önünde oynanan mücadelede İsviçre Fransa'yı 38.dakika da Nassim Ben Khalifa'nın attığı golle 1-0 yenerek dev finalde Milli takımımızın rakibi olmayı başardı. Fransa ise Finalden bir gün önce Kamerun ile 3.lük mücadelesine çıkacak.

@urwrdskkn

Aslında sürpriz olmadı İsviçre'nin çıkması çünkü İsviçre'nin kalecisi Benaglio turnuvada şuana kadar 1 gol yedi (ikinci tur portekiz maçı) ve Batuhan ile Mevlüt'süz çıkacağımız bir maçta inanılmaz bir handikap olacak bizim açımızdan.
    hiç sorun etme sen benaglio bizi görünce elleri ile ayakları titriyor olur zaten 2008 de bizden 2 gol yemişti unutma bunuda bilmen lazım

Mesaj Yetkileri