Arkadaşlar 11.3 için veritabanını headresearcherlara(şefler) teslim ettim. Şeflerimiz (Ömer abi ve Mustafa) ne yapılabilir onlarıın cevaplamaları çok daha doğru olabilir.

Bu azmi ve fizik gücü-kuvveti ilk yarıda yoktu Alex'te, takımın düşüşü ve ikinci yarıdaki çıkışı tamamen fizik-kondüsyona bağlı şu an. Yoksa bu oyuncuların kaliteleri ne ilk yarıda düştü ne ikinci yarıda yükseldi zaten, takıma alıştılar ve fizik güçleri ile beraber şok pres+takım savunması gelişti. Bunun için mutlaka fizik-kondüsyon lazım. Kısacası fizik-kondüsyon, azim ve üstü kapalı gönderilirsiniz tehditleri oyuncuları oyun içinde topa agresifleştirdi.

Alex'i daha önce böyle pek ısıran görmedim ki daha önce bu şekilde değerlendirebileyim. Alex hiç görmediğim kadar değişik oynuyor, parmak ısırtıyor şu an.

Daha önce Alex'in fiziksel özelliklerinde kırpmalar olmuştu sadece, teknik ve mental özelliklerinde değişiklik olmadı zaten. Fizik CA konusunda çok büyük değişiklikler sağlar, bundan yararlanarak CA konusunda düşüş gerçekleştirmiştik.Dolayısı ile zaten temposuz oynarken fizik gücünü değerlendirirsek değişiklikler oyun içinde tempo kazandırması mümkün olmayacağı için veriminde çok da farklı olmayacaktı aslında.

Şu anki oyun formatı ve verimi çok farklı, bunu farklı değerlendirmek laızm. Hep böyle oynasa müthiş memnun olurum, ben de Fenerbahçeliyim. Şu an acele etmesek daha doğru olmaz mı? Sezonu sonuna kadar izlemekte fayda var.