Anket Sonuçlarını Görüntüle: 5. Sezon'da Kim Mutlu Sona Ulaşacak

Voters
23. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe

9 39.13%
  • Beşiktaş

9 39.13%
  • Trabzonspor

5 21.74%
Sayfa 11 / 50 İlkİlk ... 91011121321 ... SonSon
301 ile 330 arası toplam 1478 sonuç

Konu: İtfaiye yangına müdahale etti ve yangın söndürüldü :)

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Trabzon Patronu Boşa Konuşuyor !!

Öncelikle şunu belirtmek isterim ki boşa konuşmak yerine takım'ı neden son 5 maçtır kaybediyor bunu düşünsün Trabzon patrounu.

Önce Sivas Sonra Karabük Sonra Biz yendik diye potanın dışında kalmaları heralde kendilerini çok üzdü ki penaltı değil üstündük gibi açıklamalar yapmaya sürükledi kendilerini.

Başarının anahtarı bizim için maçtan önce '' Başarılar '' maçtan sonra '' tebrikler '' diyebilmektir '' bahaneler '' ardına sığınmak değil

Arkadaşım bide sana maçtan önce 'Başarıla',maçtan sonra 'Tebrikler' demedik mi?

Ayrıca 5 maçtır değil 3 maç kaybettik ve bu maçlardan birisi karabük maçı oda Türkiye kupası idi.Ayrıca kaybettiğimiz maçların tekrarını izlediğimizde kimin üstün olduğunu görebiliriz.Sen 11 şut çekip biz üstün oldğunu sanma.O 11 şutun 6 tanesi uzaktan çekimiş şut 1'i penaltı 3'ü korner 1 tane organize atak yapıp bana burda gelip iyi oynadık ayağı yapma.

Serkan Balcı ve Colman olmadığı içinde takım son 2 maçta sorunlar yaşadı.

Duran toplardan maç almışsın 6 puan önümdesin aramızda 20 puan yok bu fark kapanmaz değil.Sezon başındada gördük bunu.

Takımıma nazar değdi.13 maç üst üste kaybetmedim dedim.Arkasından mağlup olduk.Gol yemiyoruz dedik.4 maçta 10 gol yedik.Bi kurşun döktürmek lazım.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Biz daha ligde yenilmedik siz neyin muhabbetini yapıyorsunuz bu sene ki tek mağlubiyetimiz Avrupa'da At.Madrid'e karşı

3. Default

Bu Oyun Hatalı, Antebi Bile Geçiyorsa Karabük Bug ve Hata'dan İbaret Hiç Yakıştıramadım Karabükü Oraya Gelsin Antebe Karabük Yollayalım Bir Güzel

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Arkadaşım bide sana maçtan önce 'Başarıla',maçtan sonra 'Tebrikler' demedik mi?

Ayrıca 5 maçtır değil 3 maç kaybettik ve bu maçlardan birisi karabük maçı oda Türkiye kupası idi.Ayrıca kaybettiğimiz maçların tekrarını izlediğimizde kimin üstün olduğunu görebiliriz.Sen 11 şut çekip biz üstün oldğunu sanma.O 11 şutun 6 tanesi uzaktan çekimiş şut 1'i penaltı 3'ü korner 1 tane organize atak yapıp bana burda gelip iyi oynadık ayağı yapma.

Serkan Balcı ve Colman olmadığı içinde takım son 2 maçta sorunlar yaşadı.

Duran toplardan maç almışsın 6 puan önümdesin aramızda 20 puan yok bu fark kapanmaz değil.Sezon başındada gördük bunu.

Takımıma nazar değdi.13 maç üst üste kaybetmedim dedim.Arkasından mağlup olduk.Gol yemiyoruz dedik.4 maçta 10 gol yedik.Bi kurşun döktürmek lazım.
    Lig sonunda görüşmek üzere Mustafa Bilek

Tabi Lig sonunu görebilirsen
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Lig sonunda görüşmek üzere Mustafa Bilek

Tabi Lig sonunu görebilirsen
    doğruları söyleyince susarsın bence sus zaten.Elindeki takımın kıymetini bil şampiyon ol ben idda etmem şampiyon olcam diye bu ortamda.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

doğruları söyleyince susarsın bence sus zaten.Elindeki takımın kıymetini bil şampiyon ol ben idda etmem şampiyon olcam diye bu ortamda.
    Senin dediklerine göre biz yeteneksiz menajeriz sen ise taktik bilgisi olan yetenekli menajersin o yüzden senin alıp götürmen lazım ama nerdee

7. Default

Akkoyun Karakoyun Ligin Sonunda Belli Olur, Herkes Sahada Cevabı Verir Sonunda İyi Olan Kazanır Sezon İçinde Kopmalar Puan Kayıpları İllaki Olur ve Murat'ın Sezon Sonunda Şampiyonluğa Uzanacağından Eminim

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Sagolasin hocam sende olmasan zaten.

Ha buarada ss ekleyemiyorum ama Turgut eklemis diye yazayim.

Eskisehirspor 1-2 Besiktas.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

9. Default

Quote Originally Posted by GiresunspoR View Post
    Sagolasin hocam sende olmasan zaten.

Ha buarada ss ekleyemiyorum ama Turgut eklemis diye yazayim.

Eskisehirspor 1-2 Besiktas.

Ara Transfer Yaklamışken Eskişehir Dedin Aklıma Geldi Koray'ı Mutlaka Al Sağ Bek'e İlaç Olur Cuk Oturur.

Nesil
    2004
    Yer
    avcılar

baya zevkli geciyo sizin kariyer takipciniz oldum gerçek süper lig gibi valla hatta daha heyecanlı 1 sezon oynayıp bırakmazsınız inşallah

11. Default

Eğer Sonunda Turgut, Mustiyi Kesmeye Gitmezse 2-3 Sezon Daha Devam Eder

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Valla kesmek değilde Musti eğer İsyan edip bu oyun adamı delirtir falan diyipte oyunu bırakmazsa oyun devam eder her türlü =))

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Senin dediklerine göre biz yeteneksiz menajeriz sen ise taktik bilgisi olan yetenekli menajersin o yüzden senin alıp götürmen lazım ama nerdee
    Ben iyi olduğumu iddaa etmem sayın Baş.Bu oyunda taktik biryere kadar.Şimdi benim elimde Umut yerine Niang olsa Glowacky yerine Yobo olsa bu durumda olmam bu bir örnek ben bu Umut Teofilo ve Burak yılmaz gibi adamlarla sana karşı oynuyorum.Bwn Fenerbahçeye de taktik yaptım emre'nin yanına bir aadam al koy o takımı hiç kimse yenemez ligde.Çünkü ben onu gördüm ama bizde öğle değil işte.22 şut atarız ama gol atamayız ama elimde Niang olsa o şutların en az 3'ü gol.Taktik herşey değildir.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Valla sizin bu tartışmanız arasından ya Beşiktaş ya da Galatasaray fırlayacak o olacak
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Ben iyi olduğumu iddaa etmem sayın Baş.Bu oyunda taktik biryere kadar.Şimdi benim elimde Umut yerine Niang olsa Glowacky yerine Yobo olsa bu durumda olmam bu bir örnek ben bu Umut Teofilo ve Burak yılmaz gibi adamlarla sana karşı oynuyorum.Bwn Fenerbahçeye de taktik yaptım emre'nin yanına bir aadam al koy o takımı hiç kimse yenemez ligde.Çünkü ben onu gördüm ama bizde öğle değil işte.22 şut atarız ama gol atamayız ama elimde Niang olsa o şutların en az 3'ü gol.Taktik herşey değildir.
    Biliyorum Sayın Bilek.Ama yapacak birşey yok hepimiz bir iddaya koyulduk ve gidiyoruz.Sonuçta ilerleyen yıllarda sende transfer yapacaksın kaldı ki Reel'de aynı puandayız oyunda Reel'e yakın sözde

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Valla sizin bu tartışmanız arasından ya Beşiktaş ya da Galatasaray fırlayacak o olacak
    Galatasaray ve Beşiktaş'a fırlama imkanını vermeyeceğimizden gayet emin olabilirsiniz

Bunların hepsi aramızdaki şakalaşma kızdırma politikasındandır yoksa birbirimizi çok severiz

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    canları sağolsun aramızda bi şampiyonluğun lafımı olur

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Tonyalıyız biz kimi kesiyor o Bir aksilik olmazsa gittiği yere kadar gideriz .

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Biliyorum Sayın Bilek.Ama yapacak birşey yok hepimiz bir iddaya koyulduk ve gidiyoruz.Sonuçta ilerleyen yıllarda sende transfer yapacaksın kaldı ki Reel'de aynı puandayız oyunda Reel'e yakın sözde
    Oyun reel'e çok yakın bence bıktım gol kaçırmaktaUlan gerçekte isyandayım bari oyunda olmasın ya

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Oyun reel'e çok yakın bence bıktım gol kaçırmaktaUlan gerçekte isyandayım bari oyunda olmasın ya
    İşte o zaman bu durumda seninde Liderliğe ortak olman lazım Farkındaysan lider değil liderliğe ortak olman

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Ya adami gidip Kadikoyde yeniyoruz namagluluguna son veriyoruz hala bize laf carpitiyo yok neymis aradan siyrilamazmis. Bu oyun sans isi Mustafaninda dedigi herseyi yapsanda biyerde yapay zeka karsindaki olmayinca olmayabiliyor.

Evimde 20 kez Bucayla oynasam kacinda puan kaybederim? Ama oyunda kaybettik. Ornekler cogaltilabilir ama sen sanmaki sans hep senin yaninda olacak. Sende surpriz kayiplar yasayacaksin. Zaten birtane gelince arkasi da geliyor.

Biz kazanabildigimiz kadar mac kazanip onumuze bakacagiz. Rakip ayirt etmiyorum tum arkadaslarima sampiyonluk yolunda basarilar diliyorum. Bana gore 3u de cok iyi yonetiyor takimlarini.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Muro öyle bir mesaj yazmışsın ki ben bile ciddiye aldım valal Tabiyki şans işi bknz geçen seneki yaptığımz kariyer.Maksat burada birbirimize takılmak etmek vs vs.Herkes takımını iyi yönetiyor tabiyki.Musti'de bitirici bir forvet olsa adam belkide yenilgisiz lider olacak şuanda.Neyse şans

21. Default

Antep Durumu Kötü Yav Bende Anteple Katılsam mı ki Size İlk 5e Sokarız En Azından

Geceleri Oynuyormusunuz Yalnız Geceleri Olabilirse Katılmak İsterim Antebe Operasyon Yapalım

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

BaGa gelirse kariyer ilerlemez şimdiden söyleyeyim.Lig maçı yapacaz tek bi maçı 2 saatte anca yapabildik kariyeri düşünmek istemiyorum

23. Default

Sanki Çok Hızlı İlerliyorsunuzda Günde 2 Maçtan Fazla Görmedim Oynadığınızı 2 Hafta 2 Hafta İlerliyorsunuz

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Sadece Gündüz 2 hafta 2 hafta Mehmet abi yoksa öyle değil

Bak mesela bu gece başlayınca hemen patır patır ilerleriz diye umuyorum tabi gece başlarsak

Fenerbahçe şampiyon olacaktır.... Gönlümdne geçende bu... Kadro kalitesi diğer takımlara göre çok çok iyi...

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

fenerbahçe adım adım şampiyonluğa

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by capkin84 View Post
    Fenerbahçe şampiyon olacaktır.... Gönlümdne geçende bu... Kadro kalitesi diğer takımlara göre çok çok iyi...
    Adım adım gidiyoruz Şampiyonluğa

Quote Originally Posted by furdun View Post
    fenerbahçe adım adım şampiyonluğa
    2.Yarı takviyelerle daha iyi olacağız diye umuyorum

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Diarra Fenerbahçe'de..

Geçen Hafta gazetelere de yansıyan bu transfer görüşmesi artık netlik kazandı.Devre arasında Fenerbahçeye katılacak Diarra için Fenerbahçe Real Madrid'e 4 trilyon ödeyecek.

Savunmamız geçilmezdi Diarra ile etten duvar öreceğimizi düşünüyorum Lugano - Yobo - Diarra - Emre - Topuz orta bölge çok çok iyi oldu.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

İyi transfer
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

30. Default

Kiralık Alsaydın Keşke Usta Daha Az Maliyetli Olurdu. Kirası Bitmeden Bir Hafta Öncesinde de Kiralık Anlaşmasını Uzatabilirdin 5 Kuruş Vermeden.

Sayfa 11 / 50 İlkİlk ... 91011121321 ... SonSon

Mesaj Yetkileri