Quote Originally Posted by Chinatown View Post
2006 dan beri tek takımla oynuyorum, Trabzonspor bırakıp başka takıma gidince kötü oluyorum, sadece milli takımları çalıştırıyorum arada o kadar, ama bir sene Seoul'u çalıştırmıştım, 5 takım var ligi kazanabilecek, ve transfer yapamıyorsunuz, gerçekten sadece taktikle birşeyler yaptım, çok denemeler yanılmalarla o bir sene bana çok şey kazandırdı
acaba trabzonlu olabilirmisin
diğer takımları da bi dene bence.ben fm 2006 da samsunspor u çalıştırmıştım mesela, oysa istanbul doğumluyum izmirde oturuyorum sende trabzon yada oturduğun ankara dan bir takım seçebilirsin,tabi gene de sen bilirsin.

seula gelince trabzonlu şenol güneş falan olabilirmi nedeni? transfer yapamaman da ya klüp bütçesi ya da yapamamanı sağlayacak dosya ekli olduğundan olabilir,çalıştırmadığımdan bilemicem nedenini.

zaten ufak takımla başlamakta fayda var önce gs le çalışıp hatanda kovulunca insan bi kötü oluyor.

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
03 04 fenerbahçe > g.anten b.belediye
2006 fenerbahçe real madrid çelsi
2008 fenerbahçe afyonkarahisarspor
iki sene fmye ara verdim nedense
2011
fenerbahçe
güngören belediyespor
afyonkarahisarspor

son güncelleme çıkınca fenerbahçe ile kariyer yapıp sezonu kapamak istiyorum
g.antep i duydum da anten i ilk kez duyuyorum,yeni bir takım mı o?
çelsi derken clinton ların kızı chelsea mi ingilterenin chelsea kulübü mü?
oynadığın takımlar da bayaa denk,fb ve diğerleri yani gerçi bende gs konya samsun ama bunlar 1.ligde iken sonra 2.lig ve 3.ligde de takım çalıştırmıştık fm 2006 da.

hadi neyse,iyi oyunlar...