Sizlerin yaptığı transferleri artık Anadolu takımları yapmıyor..Transferleri hiç beğenmedim..
Fenerbahçe
Beşiktaş
Trabzonspor
Sizlerin yaptığı transferleri artık Anadolu takımları yapmıyor..Transferleri hiç beğenmedim..
Adaşıma katılıyorum böyle transferler mi olur allah aşkına. Anadolu takımları bile daha iyi transfer politikası izliyor...
ooo yönetimin yorumu ne olucak taraftarın eleştirisine![]()
Biz zaten transfer yapmadık gelen bir isim var oda takıma havadan hakimiyetlerde etkili olacak.
Beşiktaş'ın fazio transferi harika ancak kerlon'un sakatlık problemi var sıkıntı yaratır kone de çok iyi sayılmaz
resimler karışmış yine Muhammed Demir çıkmış
yazacaktım ki düzelmiş![]()
eto'o bitmiş.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Alper Potuk Harika Olmuş Be Turğut'umO Adamı Ne Zaman Görsem Duygulanırım FM'de Nerdeyse Ben Keşfettim Onu Musti ile Bunun Konuşmasını Sürekli Yaparız Ama Gerçekten 3 Sene İçinde Kendini Fevkalede Geliştirdi. 2009'daki Sakaryadaki Oyunumda Baş Oyuncumdu.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Transferler Hakkında Değerlendirme..
Öncelikle transferlerimizi ilk 11 için yapmadığımızı belirtmek isterim.Bu oyunculardan sadece Diarra 11 için takımımıza katıldı.Abdullah Durak , Okay Yokuşlu , Turgut Şahin tamamen rotasyon ve kadro derinliği için alındı.Aynı zamanda genç ve gelecekleri olan oyuncular olması nedeniyle tercih edildi.Ligin ilk yarısında yaşadığımız sakatlık problemleri de bu transferlerin olması gerektiğini bize gösterdi.
Takımdan ise Güiza , Alex gibi sözleşmesi çok üst seviyede olan 2 oyuncu ile yolları ayırdık.Bunun sebebi ise Güiza Niang ve Semih'in arkasında kalacakdı neden o kadar para kazansın ki 2 forvetin arkasında kalarak diyerek yollandı.Alex ise sistemimize uymadı ve istemeyerek de olsa yollarımızı ayırdık.Bilica ile yollarımızı ayırdık çünkü Türk stoperlere daha çok güvenmemiz gerektiğini anladık.Özer ayrıldı sisteme uygun değildi.Gençler ise gelecek vaad etmiyordu.
Sezon sonu gelecek oyuncular ise Muhammet Demir gibi potansiyeli olan genç bir oyuncu olması bizi cezbetti hemde takımına belirli bir ücret ödemeyecekdik.Alper Potuk ise Diarra ve Selçuk'un arkasında 1 sene bekleyince iyi bir ön libero olabilecek seviyede.Bir diğer oyuncumuz ise Orhan Şam.Yobo'nun seneye takımda kalıp kalmayacağı bile kesin değilken elimizi çabuk tutup bir stoper almalıydık ve Türk stoperler içerisinde en iyisi genç oyuncuydu.
Fenerbahçe Sk.
Bence Selçuğu Kesme Turgut, Şuan 2010da Döktürüyor Kırıkkalemde![]()
Kırıkkale Şampiyonlar Liginde falan mıÖyle her takımda oynamaz bizimkisi
![]()
Yok Süperlig Şampiyonluğuna Oynuyor Yetmezmii Canım![]()
O zaman 2025 falandır Baga yoksa Kırıkkale ne arar Süper Lig'de![]()
Yok 2012![]()
Seneye Avrupada Fenerde Yapamadığı Avrupa Kupasına Uzanacak Elleri![]()
Uzansın Uzansın gurur duyarız Kırıkkalespor'un Menajeri ile![]()
Öyle Olsun Hacı
Biz Destek Verek Sen Köstek Ol Yazdım Bir Yere...
Valla olmadı şimdibizde hep destek tam destek (!)
Ünlem Noluyor Be Hacım Onu Çözemedim![]()
Hani şöyle bi sertlik katsın olaya dedim![]()
Yalnız Kariyerin Amacı Sapmaya Başladı Niye Sap Gibi İkimiz Yazıyoz![]()
Aynen Baga Biraz SS ekleyeyim![]()
Uefa Kupasında Rakipler Belli Oldu..
Bizim Rakibimiz Almanya'dan Stutgart oluyor ..
Açıklama : Dişimize göre bir rakip ile eşleştik.Umarız iki maçtada güzel futbol sergileyip turu geçen taraf oluruz.Hedefimiz aşama aşama şuan tek hedefimiz bu turu geçmek.
Galatasaray'ın Rakibi İtalya'dan Juventus oluyor ..
Açıklama : En zor kuralardan birini çekdik.Enyema'nın avrupa'da oynayamayacak olması işimizi çok zora sokacak fakat yinede elimizden geleni yapmak istiyoruz.
Ek Olarak Türkiye Kupası Eşleşmeleri ise şu şekilde oluştu.
Last edited by CeNTeR_TR : 07.Mart.2011 at 00:29
Transferler hakkinda konusacak olursa 20 liralik adam sattik ama 10 lira ancak geldi butce olarak maas odeme konusundada skintilarimiz vardi ancaj bu isimleri alabildik.
Bosman kuraliyla da 5-6 tane oyuncu satin aldik hepside kaliteli isimler.
Telefondan giriyorum simdi o yuzden etam hatirlayamiyorum isimleri birkac tanesi; Mario Santana, Mehmet Ekici, Veli Kavlak...
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"