1 ile 21 arası toplam 21 sonuç

Konu: fm sıktı mı artık ?

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

diğer oyunları oyna benim gibi; sıkıldıysan biraz mola olmuş olur.
    önerim:
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=95837
    ufak bir swf oyunu,güncellemesini yapmakla meşgulüm şu aralar uygun olursa siteye ekleyeceğim.

bunun dışında nss3 de diğer favori oyunumdur ama son zamanlarda cball update ile meşgul olduğumdan ara verdim.
    hadi iyi günler...

Tam olarak bitmedi. Artik vizelerden sonra 11.3.1 cikar, şu kontrat sorunu gibi oyunu zorlaştırma adına yapılan mantık disi seyler duzeltilirse ve oyun mantık çerçevesinde zorlastirilırsa tekrar oynarım. Yani oyun biraz basit gibi , iyi takım oluşturmak basit . Zamanla kurduğun kadro diger takımlara fark atıyor ve rakip bulamıyorsun. Ayrica türkçe olursa seneye yine oynarım. Bence Sigames oyun motoru 3d gibi şeylerle degilde oyun nasil daha mantıklı oynanır , nasil gerçekçi olur , bazi sacma şeylerden nasil kurtulunur onlari ayarlamaları lazim. (Fm 08 2D idi ama daha zevk almistim ondan) Daha evvel en cok kontrat sorunu dile getirildi. Ama o kadar zaman diliminde bunu duzeltemedilerse eleştiriyi de hak ediyorlar . Yeni kontrat imzalıyorum oyuncu ile. Kontrat imzaladıktan 6 ay sonra 5 kat zam istiyor. Nerede görülmüş böyle bir sey. Benden 300 bin haftalık isteyen regenim. Cska ya haftalık 30 bine anlaşıyor üstelik benim basarim cok üstün iken. Başta belirttiğim gibi yazılacak cok sey var ama en büyüğü kontrat sorunu. O çözülmediği icin bayagi bir hayal kırıklığına uğradım. (Ekleme: cepten mobil olarak yazdigim icin yazım yanlışları olabilir zor okudum zaten yazdığımı )

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by mehmetd View Post
    diğer oyunları oyna benim gibi; sıkıldıysan biraz mola olmuş olur.
    önerim:
    http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=95837
    ufak bir swf oyunu,güncellemesini yapmakla meşgulüm şu aralar uygun olursa siteye ekleyeceğim.

bunun dışında nss3 de diğer favori oyunumdur ama son zamanlarda cball update ile meşgul olduğumdan ara verdim.
    hadi iyi günler...
    Swf oyun ile mi mola verecek?

Bir F1 2010, Mafia II oynasın asıl mola öyle olur.

Mesaj Yetkileri