İşaretlediğim alanlar öncelikli olarak transfer yapmayı düşündüğüm pozisyonlar. Özellikle en kısa zamanda kendime uygun bir sol bek ve stoper bulmam gerekiyor. Sol açık için eldeki oyuncuların beni hiç tatmin etmiyor. Jose SOSA'nın hız ve bitiricilik değerleri ve sağ ayaklı olması onu sol kanatta gizli forvet olarak oynatma şansı veriyor bana ama yinede bu kanada uygun bir adam bulabilirsem SOSA bana sağ açıkta daha yararlı olacak.
TAKTİK: 4-4-2 'nin varyasyonlarını oynamayı düşünüyorum. Klasik 4'lü defans ataklarını destekleyen bekler. Oyun kurucu hamsik yanında savunma ağırlıklı bir orta saha, hızlı kanatlar ve bir adet kule bir adet speedy gonzales olmak üzere ikili forvet hattı.
KALECİLER; Eski galatasaraylı De Sanctis ilk sezonum için kaleyi emanet edeceğim kişi. Yedek olarak 34 yaşındaki Lezzo ve Gianello var. Gianello o kadar kötü ki 750bin USD gibi bir bonservis değeri varken hemen satmak lazım tabi alıcı çıkarsa.
DEFANS: Göbekte Victor Ruiz teknik ve pas özellikleriyle koruma/cover görevi verilecek bir göbek oyuncusu. Fakat asla bir stoperin hava hakimiyeti, markaj ve top kapma gereksinimlerini taşımıyor. Şu an için en ideal stoper Cannavaro. Santacroce'de 23 yaşında hem defansın ortasında hemde sağında oynayabilecek bir oyuncu. Eğer inter, milan, roma, juve gibi takımlarla başetmek istiyorsak göbeğe mutlaka güçlü bir stoper almam lazım.
Sağ bek en sağlam yerim, Campagnaro sağlam bir savunma oyuncusu eğer WBR tarzı düşünürsem elimde Zuniga gibi hızlı bir oyuncum var. 3. alternatifim ise Grava. Gelelim sol beke. Bu kanat felç. 7milyon USD değerindeki Dossena'ya asistan menejer öyle bir rapor verdiki bu adamım CA'sı demekki baya bi düşük. Diğer alternatif Aronica ise ancak be ancak yedek olur.
ORTASAHA: Marek Hamsik bu takımın beyni olacak. Yanında oynayacak adamın iyi savunma yapıp Hamsik'in açıklarını kapatması lazım. Gargano'yu hazırlık maçlarında Hamsik'in yanında oynatıcam verim alamazsam bakıcaz çaresine. Ortasahada alternatifim çok yalnız şöyle Hamsik'e alternatif olarak teknik özellikleri yüksek hücuma dönük genç bir MC/AMC bulursam da hemen kaparım vesselam. Sağ kanatta Maggio ve AMR olarak da Sosa var. Sosa'yı sola çekersem bu kanada da takviye yapmam gerekebilir. Sol kanatta ise Mascare ve Vitale var. Lecceye Cagliariye fazlasıyla yeter ama Milanla İnterle boğuşmak için sola süper bi adam bulmam lazım.
Forvet: İtalyanın en şanslı takımlarından biriyim. Lavezzi ve Cavani. Hedef Oyunsu-Fırsatçı Golcü ikilisi için uygun adamlar. Alternatifim ise tecrübeli Lucarelli. Genç bir takviye yapsam fena olmaz buraya da.
TRANSFERLER
İtalyan medyası ligi 7. sırada bitireceğimi tahmin ediyor. Yönetime ise avrupa kupalarına katılma sözü verdik. Transfer bütçemiz 15.000.000 USD. Hedeflerimiz güçlü bir DC, ataklarımızı destekleyebilecek bir DL ve hızlı ve teknik bir AML. Bundan sonra transferlerle ve hazırlık kampı programımızla devam edicez.