1 ile 30 arası toplam 50 sonuç

Konu: FM olmasaydı ne yapardınız...

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Kebap,şalgam Diyarı Ad@nA

Quote Originally Posted by eser3131
    Eywallah Kardeş - Diğer Arkadaşlar Kafayı değil Pizzayı Lahmacunu YİYOR
    Peki millet kebap lahmacun yiyorda sen bilmediğin bişey hakkında nasıl kafayı yiyon onu da anlat biz de anlayak!
    belki daha 2006'ya kadar piyasaya sürülmemiş ilerki senelerde efsaneleşecek nice oyunlar olacak şimdiden biz onlar için kafayı mı yiyelim!

Nesil
    2006
    Yer
    40lareli

Quote Originally Posted by KaÇaK_1907
    Peki millet kebap lahmacun yiyorda sen bilmediğin bişey hakkında nasıl kafayı yiyon onu da anlat biz de anlayak!
    belki daha 2006'ya kadar piyasaya sürülmemiş ilerki senelerde efsaneleşecek nice oyunlar olacak şimdiden biz onlar için kafayı mı yiyelim!
    Sen Ne Diyosun - Adamlar Konuşuyorlar Lahmacun yiyoz Falan Diye - Sen Kimsin Gelmiş Bana Hesap Soruyosun HA - Lim10 Kardeşim Bana destek Vermiş Bende Eyvallah Dedim - Araya ne Giriyon - Forumda Tartışma Çıkmasın Diye Fazla Birşey Yazmıyorum Adamın Canını Sıkma - Tartışmak İstiyorsan Msnden Yerini Söyle - Yüz Yüze Tartışırız SIKARSA

Nesil
    2006
    Yer
    Kebap,şalgam Diyarı Ad@nA

Quote Originally Posted by eser3131
    Sen Ne Diyosun - Adamlar Konuşuyorlar Lahmacun yiyoz Falan Diye - Sen Kimsin Gelmiş Bana Hesap Soruyosun HA - Lim10 Kardeşim Bana destek Vermiş Bende Eyvallah Dedim - Araya ne Giriyon - Forumda Tartışma Çıkmasın Diye Fazla Birşey Yazmıyorum Adamın Canını Sıkma - Tartışmak İstiyorsan Msnden Yerini Söyle - Yüz Yüze Tartışırız SIKARSA
    Adana'dayım msn kullanmıyorum beklerim sağlam gel sanaldan sallama artistik yapma bozarım façanı,şekil yapma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Sanaldan herkes sallar önemli olan karşımda da aynı şeyleri yapabilmektir!!!!

Quote Originally Posted by Lim10
    Bendensiniz..
    Adana'da olan varsa gelsin yarın yanıma yaşı tutmayanı da sokarık milli olmayanı da milli yaparık!!!!

Mesaj Yetkileri