Fm 2009 du galiba.2.Sezon.Kuzenimle ortak kariyer yapıyoruz.Ben Galatasaray o Fenerbahçe.TSL'de kafa kafaya gidiyoruz.33. haftada 4 puan önümdeydi.Kazanırsa şampiyon olucak.Kayserispor'a kaybetti bende kazanınca aramızdaki puan farkı 1 e indi.Son maç Kadıköy'de.Seleznyov vardı bilirsiniz.30 maçta 28 golle mi ne oynuyordu bu maç öncesi sakatlığını atlatmıştı ama kondisyonu 85 lerde falandı.İşte kondisyona bakarak oynatmadım.İlk yarı kuzen 2-0 öne geçti ama sahada yokuz resmen anlatamam.Neyse ikinci yarı 4-3-3 e dönüp Seleznyov'u soktum aman Allah'ım
.Sanki ilk yarıda ki takımla ikinci yarıda ki takım aynı değil.Sağdan soldan biz gelmeye başladık bu sefer ama gol gelmiyor kazanmamızda lazım.Neyse 76 da şanssızlığı kırdık Seleznyov la golü bulduk.88 civarı Seleznyov la 2-2 yaptık ama bize galibiyet lazım.5 dakika uzatma geldi.94 te Van der Vaart bir koydu topa ki aman aman.Hani o oyunda ki hayvani falsolar var ya onlardan.35 metreden o gol gelince evde 3 tur attım.Kuzen baya bozuldu
.Oyunda da Fenerin elinden şampiyonluğu almış oldum böylece.Feyenoord la da bir anım var ama o sonra
.