1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: Oyuncu kariyer bilgileri inanamıyorum

Hybrid View

editör kullanmıyorum yok pcm dede..Oyun içinde biyıgrafiye baktığımda gözükmğüyor bir problem yok ..Ama kariyer bilgilerine baktığım da oyundaki tüm oyuncuların 2 senelik stutgart kikakers ve sezonda algeria milli takımı gözüküyor... Oyundan soğumuş durumdayım 11.3 yamasını yükleyip yeni bir kariyer açmayı düşünüyorum..Sıfırdan başlayıp ingiltere amatör liginden başlayıp 7 yıl emek verip world class olduktan sonra bırakmak beni üzdü ama yapacakbişey yok sanırım çözüm yok..

Nesil
    2007
    Yer
    Katılmıyorum

Quote Originally Posted by capkin84 View Post
    editör kullanmıyorum yok pcm dede..Oyun içinde biyıgrafiye baktığımda gözükmğüyor bir problem yok ..Ama kariyer bilgilerine baktığım da oyundaki tüm oyuncuların 2 senelik stutgart kikakers ve sezonda algeria milli takımı gözüküyor... Oyundan soğumuş durumdayım 11.3 yamasını yükleyip yeni bir kariyer açmayı düşünüyorum..Sıfırdan başlayıp ingiltere amatör liginden başlayıp 7 yıl emek verip world class olduktan sonra bırakmak beni üzdü ama yapacakbişey yok sanırım çözüm yok..
    nasıl yani ediör yok?hocam orjinal oyun dimi? yani orjinal oyunda oyunun kendi editörü olur,program files tan oyunun klasöründe olacak.

kariyer bakma sende.püfff.taktığın şeye bak,bırak nerde oynarsa oynasın,mesele sende oynuyor mu,sen maçı kazanıp şamp.oluyon mu sorun o bende.

Mesaj Yetkileri