1 ile 30 arası toplam 44 sonuç

Konu: Gelsenkirchen'e Başarı Getirmek [11.3] - [2.Sezon]

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    izmir

Başarılar Çağdaş

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Hepinize teşekkürler.

Oyunun ilk ss'lerini paylaşmadan önce açık olan ligler hakkında bilgi vereyim:

Takımın başına geçtiğimde transfer bütçesi maalesef yoktu. Yönetime şampiyonluk mücadelesi verebileceğimi söylediğimde cüzi bir maaş bütçesiyle beni tesislere yolladılar. Elimden geleni çok ufak bir parayla yapmaya çalışacağım. Esasen kadroya baktığımızda çok da yetersiz görünmüyor ancak biraz para olsa çok daha iyisini yapabilirdim. Yine de bütün bir sezonu böyle idare edebileceğimizi düşünüyorum. Gerek transfer bütçesi gerekse takım içi uyum adına sadece bir oyuncu aldım ve bir oyuncuyu da yolladım. Güzel bir kazancımız oldu, bu kazancında bir kısmını staff kadrosu için harcadım.

Vladimir Yurchenko'yu bedavaya kadroma katmak çok büyük bir kar oldu benim adıma. Gelecekte as forvetimiz olacak. Hatta büyük konuşmak istemem ama Raul'ü ikinci planda bırakabilirim Yurchenko için. Çok kalite bir futbolcu. Yaşına rağmen hazırlık maçlarında ortaya koyduğu performansı da bunun bir kanıtı sayıyorum.

Edu'yu Malaga'ya satınca elime güzel bir para geçti diyemem. Yönetim Edu'dan gelen paradan bana 1 M bile ayırmazken geriye kalan 400K ile bütün staff transferlerimi gerçekleştirmem gerekiyordu. Neyse ki bu konuda kendimi övmeden geçemeyeceğim, cüzi miktara çok iyi stafflar aldık. Bir çoğumuzun önem vermediği stafflar benim için çok önemli ve takımın performansı üzerinde bence en azından %30 etkili.

Bu kadar iyi bir kadro kurunca antrenman kategorilerinin yıldızları da çok iyi oldu tabi. Gençler açısından çok önemli olacağını düşünüyorum.

Taktik işini halletmek o kadar zor olmadı benim açımdan. Raul ve Huntelaar gibi iki kaliteli forvetim ve yine en az onlar kadar kaliteli olacak bir Yurchenko'm olduğundan çift forvet benim için kaçınılmazdı. Asistanlarımla düşündük taşındık, takımın yapısını tarttık ve en uygun taktik olarak 4-4-2'yi seçtik. İyi bir kaleci ve stoperlerimiz olduğundan bu sene az gol yiyip, mükemmel forvetlerimiz olduğundan çok gol atacağımızı düşünüyorum.

Ve tabi ki güzel bir hazırlık kampı geçirdik. Taktiğin oturduğunu ve lige böyle başlayacağımızı söyleyebilirim. Kamp içerisinde çok öne çıkan bir futbolcu olmasa da güvenimi şimdiden kazananlar Yurchenko, Huntelaar, Neuer, Höwedes, Metzelder, Reginiussen, Jurado ve Farfan oldular. Bu oyuncuların hepsini olmasa da büyük bir kısmı ilk 11 başlayacak maçlara. Lige ve kupaya tam anlamıyla hazır olduğumuzu söyleyebilirim.

Almanya Kupası'nda rakibimiz Sandhausen oldu.
    Süper Kupa'da ise Bayern ile oynayacağız.

Fikstür:

• 07.08.2010 - Bayern Münih (Tarafsız)
    • 13.08.2010 - Sandhausen (Deplasman)
    • 21.08.2010 - Stuttgart (Ev)
    • 28.08.2010 - St.Pauli (Deplasman)
    • 11.09.2010 - Leverkusen (Ev)
    • 18.09.2010 - Werder Bremen (Deplasman)

Mesaj Yetkileri