He bu arada söylemeyi unuttum Jajâ yı Trabzonspor dan kiraladım . Hangi maç olduğunu unuttum adam 1 maçta tam 3 firikikten gol attı
3 Frikik Kullandı maç boyunca 3 üde gol)
He bu arada söylemeyi unuttum Jajâ yı Trabzonspor dan kiraladım . Hangi maç olduğunu unuttum adam 1 maçta tam 3 firikikten gol attı
3 Frikik Kullandı maç boyunca 3 üde gol)
Rakip takım başkanları açıklama yapmadı mı bu olaydan sonra çok fena bi durum![]()
Fena dağıldı Sunderland
Maşşallah İnce Mesajlar Seziyorum Burda Ama Yazık Sunderland'e![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Bursaspor'un içleracısı haliyedekleri var ama ne hikmetse eksik çıkmayı uygun görmüş, bir nevi protesto sanırım
![]()
(Not:Resimlerin hepsi eski yamalardandır.)
1-) Hikmet Karaman oyunda bunadı mı?
Serdar Özkan'ı tehlike olarak görmesinin tek nedeni o olabilir.
2-) Sırbistan'ın inanılmaz yükselişi
Nasıl böyle bir başarıya ulaştılar anlamadım.
3-) Nilmar "Başkan beni al." diyor.
4-) Kim frikikleri atmalı? ( Asla koçlara güvenmeyeceksin)
5-) Bursaspor'un sürpriz çıkışı
![]()
sabri frikikçimizdir laf yok![]()
Acayip bir maçtı ne olduysa ilk yarıda oldu,bitti
![]()
hahasabri
ilginç değil de yazmak istedim,bu yamada enyeama'yı 250.000 euro civarı bir paaraya alabiliyorusunuz.ki fiyatına göre inanılmaz üst düzey bir kaleci olduğunu düşünüyorum.ben aldım kaçırmayın derim.
Bunu daha önce farkeden oldumu bilmiyorum Yılmaz Vural Dünyada en uzun kulüp yöneten teknik direktörlen arasında ilk 3 te![]()
Arkadaş değiştirmiş olabilir çünkü bu imkansız şu anda bulunduğu klüpteki süresi yazıyor daha yeni geçti konyanın başına.
Niye değiştireyim oturup yılmaz vurallamı uğraşayım
edit: Şöyle birşey daha var 98-99 yılında konyadan ayrılmış yani daha öncede 1 sene çalışmış,ordan ayrılmış aradan 11 sene geçmiş tekrar konyaya gelince o geçen süreyide sanırım yapay zeka konyada varsaymış
Yıldırım Demirören Gaziantep in başına geçmiş![]()
Del Bosque'yi kovdular direk..
![]()
11.3 Yürü be Bursaaaaaaa
![]()
biraz önce 11.3 yamasıyla bursa maçına çıkacaktım yeni denizli kariyerimde. 2. sezonumdayım. bursa maça 10 kişi başlıyor? orta sahada 1 adamı eksik. tuvalete kadar gitti sanırsam :P
![]()