kötü gidiş durdu iyi yoldayız
![]()
İstifa Et
İstifa Etme
Keşke Kupaya Yüklenseydin![]()
sorma hocam ya bide altaya elendik :d
kulübümüz 2005 te kuruldu yaniyaklaşık 9 yıldır alamaıyoruz en azından 29 değil![]()
Fransa'da amatör bir kulüp olan FC Borne'un başkanı Cedric Enjolras, eğlenceli bir gecdenin ardından, Messi'ye resmi teklif yapmaya karar verdi ve g...ereken bütün belgeleri Fransa Futbol Federasyonu'na gönderdi.
Fransa Futbol Federasyon'u ise işin ciddiyetten çıktığına karar vererek belgeleri İspanya Futbol Federasyonu'na yollamadı. Disiplin Komitesi başkanı da, "Bu bir şaka olabilir ama biz ciddi işleri yönetmek için buradayız. Böyle bir davranış asla kabul edilemez." diyerek başkan Enjolras'a ceza verdiklerini açıkladı. Enjolras ise cezaya itiraz etmeyeceğini bildirdi.
bende teklif etmeyi düşünüyordum da vazgeçtim bu haberden sonra
![]()
Yağmurlu Soğuk Hava Tam Onların Sahası![]()
işte takımımızı ayakta tutan kara boğamız
değeri 4.m iyi bi fiyata satacağımı umuyorum iki üç sene sonra
![]()
Süper futbolcu.
Vay Mubarek![]()
Bu sezon ilk 5'e gireriz inşallah.
Regenler fena değil ama diğer transferlerini çok beğenmedim.Umut da fena değil ama takımı gençleştirmek yerine 33-34 yaşında isimler almışsın.Tabi bunlar benim düşüncelerim.
finki türk statüsü için aldım tuncayı da sol açıkta yedek kullanmak için aldım diğerleri genç zaten
gelecekte yıldız olacağını düşündüğüm bi yetenek
![]()
lige bomba gibi bi skorla ve oyunla başladık rakibimiz güçsüzdü yenit ransferlerimizden umutun kafasıyla öne geçen afyoklar tuncayın aistinde acaip ismi olan genç starımızla skoru 2-0 a taşıyarak rahatladı
![]()
Avusturyalı stoperide beğendim ben.Birde Forvetteki arkadaşın profilini koyarmısın?
Güç ve Doğal Form'u Gelişse Süper![]()
Bence Güç Çalıştır![]()
Gerçekden Güzel Bir Profili var Çok Para Kazandırır