Hazılık Dönemi ..
Maçları toplu halde verip maç analizi yapayım
1.Maç : Samsunspor : 2 Gimmanisa Lp : 1
Arjantin ekibini kendi sahamızda Zenke'nin 2 golüyle geçtik.Güzel bir futbol ortaya koyduğumuzu düşünüyorum.Kaldı ki rakip bizim seviyemizden üstte bir takımdı.Ama güzel futbol ve güzel bir oyunla ilk hazırlık maçından galip ayrıldık.Bizi üzen tek Nokta Kemal Tokak'ın 3 hafta sakatlanması oldu.
2.Maç : Samsunspor : 0 Gaziantepspor : 1
Pozisyon bulmakda zorlanınca istediğimiz futbolu ortaya koyamadık ama rakipin çok fazla etkili silahı olmasına rağmen rakibide iyi durduruk.Fakat gol yollarında daha etkili olmamız gerektiğinin farkına vardık.Antep gibi sezonun favori ekibine karşı oynanan kısmen güzel futbol bizi mutlu etti.
3.Maç : Samsunspor : 0 Bucaspor : 2
Çok çok kötü oynadığımız maçtan az bir farkla mağlup olarak ayrılıyoruz.Neredeyse atak yapamadan maçı tamamlamak sinirlerimi oldukça bozdu.Ama hazırlık maçıdır motive olmak zordur diyerek şuan için kedimizi kandırıyoruz ama sene içinde böyle olursa işimiz çok zor.Murat yıldırım ise bu maçta sakatlandı ve 4 hafta sahalardan uzak kalacak.
4.Maç : Samsunspor : 4 Sökespor : 0
Tamamiyle moral motivasyonu yükseltmek için yapılan bir maçtı.Açıkçası oynanan oyun skor falan umrumda değildi.Fakat kazanıp bol gol atıp takım lig öncesi moralli olarak görmek istiyordum ve amacıma da ulaşdım diye düşünüyorum.Rakip her ne kadar zayıf olsada atılan 4 gol iyi oldu.Dilaver muhteşemdi deyinmeden geçmek olmaz.
5.Maç : Samsunspor : Geliboluspor :
Bir önceki maç gibi sezonun son hazırlık maçında morallenmek istedik ve amacımıza ulaştık.Bu sefer 2 gol daha fazla attık ve daha bi morallendik lig öncesi.Güzel bir galibiyet oldu ve hazırlık maçlarımızı bu farklı galibiyet ile tamamlamış olduk.Darısı lig maçlarımıza umarım.
Bank Asya 1.Lig Başlıyor ..
1.Hafta : Akhisar Belediye ( E )
2.Hafta : Diyarbakıspor ( D )
3.Hafta : Kartalspor ( E )